Δήλωνε μέλλουσα νύφη, ετοιμοθάνατη, καρκινοπαθής για να πάει... στην Καραϊβική! - iefimerida.gr

Δήλωνε μέλλουσα νύφη, ετοιμοθάνατη, καρκινοπαθής για να πάει... στην Καραϊβική!

Δήλωνε μέλλουσα νύφη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το όνειρο της που δεν ήταν άλλο από το να ταξιδέψει στην Καραϊβική κατάφερε να πραγματοποιήσει μια 25χρονη με έναν τρόπο λίγο... παράδοξο. Επεισε τους πάντες ότι πάσχει από καρκίνο και ότι η τελευταία της επιθυμία ήταν να παντρευτεί στα εξωτικά νησιά..

Τα θύματα της Τζέσικα Βέγκα δεκάδες, αφού η ιστορία της συγκίνησε και ευαισθητοποίησε δεκάδες συμπολιτών της οι οποίοι και έσπευσαν να «χρηματοδοτήσουν» την τελευταία της επιθυμία.

Η 25χρονη κατάφερε να συγκεντρώσει, συνολικά, το ποσό των 13.000 δολάρια και να πάει μαζί με τον σύντροφό της στην Καραϊβική. Τέλος στο ταξίδι τους έβαλε ο πρώην σύζυγός της, όταν κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι η Βέγκα χαίρει άκρας υγείας και ότι τα περί καρκίνου δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα τρικ για να μαζέψει λεφτά και να πραγματοποιήσει το ταξίδι αναψυχής που τόσο καιρό ονειρευόταν.

Η νεαρή γυναίκα συνελήφθη και οδηγήθηκε στο δικαστήριο της Νέας Υόρκης το οποίο και την καταδίκασε στο να επιστρέψει στα θύματά της τα χρήματα που τους απέσπασε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ