Tζήμερος: «Με τη Δράση κάνουμε ένα πείραμα - μια θεσμική επανάσταση» [βίντεο] - iefimerida.gr

Tζήμερος: «Με τη Δράση κάνουμε ένα πείραμα - μια θεσμική επανάσταση» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ανάγκη να συντελεστεί μια θεσμική επανάσταση η οποία θα οδηγήσει στην υλοποίηση των μεγάλων μεταρρυθμίσεων που έχει ανάγκη η χώρα, επεσήμανε ο πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά, Θάνος Τζήμερος.

Mιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΤ3, ο κ. Τζήμερος σημείωσε πως η εκλογική συνεργασία μεταξύ της Δημιουργίας Ξανά! και της Δράσης δεν αποτελεί πολιτικό γάμο αλλά μια σύμπραξη προκειμένου αθροιζόμενα τα ποσοστά των δύο κομμάτων να ξεπεράσουν το 3% και να μπουν στη Βουλή. Σημειώνεται πως οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δίνουν τον «μαγικό αριθμό» στον εκλογικό συνασπισμό καθιστώντας τον το όγδοο κόμμα της Βουλής.

Ο πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά! σημείωσε πως η εκλογική συμμαχία που δημιουργήθηκε φιλοδοξεί σε μια θεσμική επανάσταση, ενώ επανέλαβε πως θα στηρίξει οποιαδήποτε κυβέρνηση διαθέτει όχι μόνο φιλοευρωπαϊκό προσανατολισμό αλλά και συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης των μεταρρυθμίσεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ