Γεννηματά: Ο Σαμαράς οδηγεί τους Ελληνες στο διχασμό - iefimerida.gr

Γεννηματά: Ο Σαμαράς οδηγεί τους Ελληνες στο διχασμό

Γεννηματά: Ο Σαμαράς οδηγεί τους Ελληνες πίσω στην ΕΡΕ και στο διχασμό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση εναντίον του προέδρου της Ν.Δ., Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε το Σάββατο η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά κατηγορώντας τον ότι καλλιεργεί λογικές διχασμού.

Συγκεκριμένα, η κυρία Γεννηματά ανέφερε πως ο κ. Σαμαράς με τη σημερινή του ομιλία απέδειξε «πώς εννοεί το μέτωπο για την προστασία της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας: Ολοταχώς επιστροφή πίσω στην ΕΡΕ και στις λογικές διχασμού των Ελλήνων»

Μάλιστα, η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, υποστήριξε ότι ο πρόεδρος της Ν.Δ. για τη στάση που κράτησε χρησιμοποίησε ως άλλοθι την πολυγλωσσία και τις αντιφάσεις του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίες, όπως είπε «δημιουργούν ανησυχία και ανασφάλεια στους πολίτες».

Κλείνοντας, η κυρία Γεννηματά κάλεσε τους πολίτες να προασπίσουν την ενότητα και τις δημοκρατικές κατακτήσεις του λαού, οι οποίες, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «ενισχύθηκαν μέσα από την ευρωπαϊκή πορεία του τόπου».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ