Απόψε ο τελικός της Eurovision - Τι αποδόσεις παίζονται - iefimerida.gr

Απόψε ο τελικός της Eurovision - Τι αποδόσεις παίζονται

Σήμερα στις 10μ.μ. ο τελικός της Eurovision - Τι αποδόσεις παίζονται
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μέρα του 57ου τελικού της Eurovision, που όλα δείχνουν πως θα είναι ο τελευταίος τόσο μεγαλοπρεπής, έφτασε. Η Ήβη Αδάμου έχει το προβάδισμα για νίκη έναντι της Ελευθερίας Ελευθερίου.

Ο ΟΠΑΠ δίνει την Κύπρο ως 6ο φαβορί με απόδοση που φτάνει το 18, ενώ η Ελευθερία Ελευθερίου έχει απόδοση 45 και είναι 12ο φαβορί. Πιο πιθανή νικήτρια είναι η Σουηδία, με απόδοση 1, 85 και τη Ρωσία να ακολουθεί με 6.

Αντίστοιχα η bwin δίνει απόδοση 21 (7ο φαβορί) για ενδεχόμενο νίκης του «La la Love», ενώ το «Aphrodisiac» μένει στην 13η θέση με απόδοση 41.

Τέλος, αν κάποιος επιλέξει να ποντάρει τα χρήματά του στην Κύπρο στο πρακτορείο «William Hill» , θα τα πολλαπλασιάσει επί 26 (βάζει 1 Ευρώ, κερδίζει 26), ενώ η αντίστοιχη απόδοση για την Ελλάδα, αγγίζει το 34. Κάτι που σημαίνει ότι η Κύπρος είναι 10ο φαβορί και η Ελλάδα 16ο.

Αυτό που κάνει εντύπωση είναι τα στοιχήματα που αφορούν τα πλασαρίσματα σχετικά με την πρώτη 10άδα, εκεί που τα δημοσιεύματα θεωρούν πολύ πιθανό να τερματίσει η Ελλάδα. Και μάλιστα παραπάνω από ότι η Κύπρος.

Πρέπει να σημειωθεί ότι από το 2004 και την τρίτη θέση του Σάκη Ρουβά με το 'Shake it', η Ελλάδα δεν έχει πέσει ποτέ κάτω από την ένατη θέση, με αποκορύφωμα την πρωτιά της Έλενας Παπαρίζου το 2005, με το 'My number one'.

Επίσης χρήσιμο για όποιον κάτσει να το παρακολουθήσει είναι και η σειρά εμφάνισης των χωρών.

1. Ηνωμένο Βασίλειο

2. Ουγγαρία

3. Αλβανία

4. Λιθουανία

5. Βοσνία- Ερζεγοβίνη

6. Ρωσία

7. Ισλανδία

8.Κύπρος

9. Γαλλία

10. Ιταλία,

11. Εσθονία

12. Νορβηγία

13. Αζερμπαϊτζάν

14. Ρουμανία

15. Δανία

16. Ελλάδα

17. Σουηδία

18. Τουρκία

19. Ισπανία

20. Γερμανία

21. Μάλτα

22. Σκόπια

23. Ιρλανδία

24. Σερβία

25. Ουκρανία

26. Μολδαβία

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ