Πέτρος Τατσόπουλος: Θα αρχίσω να ανησυχώ αν δεν τους ενοχλεί ο Αλέξης - iefimerida.gr

Πέτρος Τατσόπουλος: Θα αρχίσω να ανησυχώ αν δεν τους ενοχλεί ο Αλέξης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην πιθανότητα επαναδιαπραγμάτευσης του Μνημονίου, πιστώνει ο διάσημος συγγραφέας και νεοεκλεγείς βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος, τη νίκη του Αλέξη Τσίπρα στις εκλογές της 6ης Μαΐου.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα το Έθνος, ο κ. Τατσόπουλος ξεκαθαρίζει πως το διακύβευμα σε αυτές τις εκλογές είναι η εθνική αξιοπρέπεια των Ελλήνων. Ο κ. Τατσόπουλος θεωρεί αναξιόπιστους τους κύριους Σαμαρά και Βενιζέλο, μιας και ήδη έχουν «εκ των προτέρων υπονομεύσει τη διαπραγμάτευση βάζοντας την υπογραφή τους στο μνημόνιο δύο και τις δανειακές συμβάσεις, απεμπολώντας έτσι την εθνική αξιοπρέπεια του λαού».

Ο συγγραφέας δείχνει να «απολαμβάνει» την ενόχληση που προκαλεί ο ηγέτης του ΣΥΡΙΖΑ εντός και εκτός Ελλάδας αναφέροντας «προσωπικά, θα αρχίσω να ανησυχώ από τη στιγμή που ο Αλέξης δε θα ενοχλεί κανέναν πλέον γιατί κάτι τέτοιο αυτομάτως θα σημαίνει πως θα είναι πλέον και ακίνδυνος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ