Τα φορητά γκάτζετ, γίνονται «φορετά» [εικόνες] - iefimerida.gr

Τα φορητά γκάτζετ, γίνονται «φορετά» [εικόνες]

Τα φορητά γκάτζετ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι κοινό μυστικό οτι η τεχνολογία εξλίσσεται με φρενήρεις ρυθμούς. Κάθε μέρα σχεδόν λανσάρονται καινούρια μηχανήματα, γκάτζετ και αξεσουαρ που έρχονται να υποκαταστήσουν τα ήδη υπάρχοντα, αλλά και να κάνουν τη ζωή μας -υποτίθεται- πιο έυκολη και πιο διασκεδαστική.

Στα τεχνολογικά επιτεύγματα, εντάσσεται η «νέα μόδα» στα πλαίσια της οποίας, τα διάφορα γκάτζετ που σχεδιάζονται απο γνωστές ή λιγότερο γνωστές κατασκευαστικές εταιρίες θα είναι πλέον... προσαρτημένα στο σώμα μας.

Ενδεικτικά αναφέρουμε τα γυαλιά που υπογράφει η Google, τα οποία θα συνδέονται στο ίντερνετ, δίνοντας πληροφορίες σχετικά με τα πράγματα που έχει στο οπτικό του πεδίο εκείνος που τα φοράει.

Εντυπωσιακά είναι επίσης τα εσώρουχα ενισχυμένα με θερμιδομετρητές και άλλα όργανα μέτρησης της φυσικής δραστηριότητας του οργανισμού, καθώς και τα αυτοκαθαριζόμενα ρούχα που αντί για νερό και σαπούνι το μνο που χρειάζονται είναι το φως του ήλιου, ενω θράυση πρόκειται να κάνουν και τα ρούχα σε μορφή σπρέυ, τα οποία «ψεκάζονται» πάνω στο σώμα και μετατρέπονται σε ύφασμα το οποίο μπορει να πλυθεί και να ξαναχρησιμοποιηθεί.

Τέλος η Nokia τελειοποιεί τα «τατουάζ με δόνηση» που κολλάνε στο δέρμα και σε «ειδοποιούν» για τις εισερχόμενες κλησεις και τα μηνύματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ