Σαμαράς: Βρώμικο παιχνίδι με τον ανθρώπινο πόνο από τον ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

Σαμαράς: Βρώμικο παιχνίδι με τον ανθρώπινο πόνο από τον ΣΥΡΙΖΑ

Σαμαράς: Στο ΣΥΡΙΖΑ παίζουν βρώμικο παιχνίδι με τον ανθρώπινο πόνο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς κατά την διάρκεια της ομιλίας του στην συνδιάσκεψη του κομματος στο ΣΕΦ λέγοντας χαρακτηριστικά ότι παίζουν βρώμικο παιχνίδι με τον ανθρώπινο πόνο.

Ο Αντώνης Σαμαράς τόνισε οτι εάν ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγείλει μονομερώς το Μνημόνιο, η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει. «Παίζουν με την αγωνία του κοσμάκι. Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι «συνιστώσες» του εκπροσωπούν όλες εκείνες τις εμμονές και τις ιδεοληψίες που έφεραν τη χώρα στο σημερινό τέλμα» ενώ επιστροφή στη δραχμή σημαίνει ότι τα εισοδήματα οι περιουσίες και οι καταθέσεις θα μειωθούν σε λίγες μέρες τουλάχιστον στο μισό!

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας υποστηριζε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ χαϊδεύει τους κουκουλοφόρους, τους λαθρομετανάστες, το παρεμπόριο» ενώ αναφέρθηκε και στην οικονομική πολιτικ που θα εφαρμόσει . «Όχι άλλες μειώσεις μισθών ,όχι άλλοι φόροι είναι ο στόχος της Νέας Δημοκρατίας» τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς ο οποίος υποστήριξε ότι μέσα σε ενάμιση χρόνο θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας αφού πρώτα σταματήσει η άνοδος της ανεργίας.«Μέχρι τώρα είχαμε το ΠΑΣΟΚ και την Τρόικα που έβαζε φόρους, τώρα έχουμε και τους φόρους του ΣΥΡΙΖΑ»

Απευθυνόμενος στους νεοδημοκράτες είπε ότι υπάρχουν στιγμές στη ζωή μίας παράταξης που δυσκολίες μετατρέπονται σε δύναμη. Να είστε περήφανοι που είστε η ασπίδα για την διατήρηση των κατακτήσεων του ελληνικού λαού. Απευθύνομαι σήμερα σε ένα συναγερμό αγωνιστών που τη 17 Ιουνίου θα είναι κυβέρνηση.

Συνεχίζοντας κάλεσε τον κόσμο της ΝΔ σε συστράτευση για να κερδηθεί η μάχη "πόρτα πόρτα". Το διακύβευμα δεν είναι η τύχη των κομμάτων αλλά η τύχη της χώρας είπε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε "είμαστε η μόνη δύναμη που μπορούμε να κρατήσουμε όρθια την πατρίδα. Το σημερινό μήνυμα είναι ενότητα-αγώνας αναγέννηση.

Αγώνας για να ξεμπλοκάρει η χώρα από το τέλμα και αναγέννηση για να κάνουμε το άλμα στο μέλλον και να αξιοποιηθεί ο πλούτος της χώρας. Απέναντί μας είναι εκείνοι που τροφοδοτούν την απελπισία και έχει όπλο το ψέμα".

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ