Απείλησαν με σουγιά δύο παιδιά 8 ετών για να τους πάρουν τα ποδήλατα! - iefimerida.gr

Απείλησαν με σουγιά δύο παιδιά 8 ετών για να τους πάρουν τα ποδήλατα!

Ανήλικοι απείλησαν με σουγιά δύο παιδιά 8 ετών για να τους πάρουν τα ποδήλατα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα ακόμη περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων, συνέβη στην Πάτρα τις προηγούμενες μέρες καθώς δύο αλλοδαποί ανήλικοι απείλησαν με ένα σουγιά δύο ξαδέλφια 8 και 9 ετών και τους άρπαξαν τα ποδήλατα.

Σύμφωνα με το dete.gr oι «πρωταγωνιστές» του επεισοδίου ήταν δύο, όχι παραπάνω από 15 ετών, και αλλοδαποί. Τα θύματα του περιστατικού, δύο παιδιά ελληνικής καταγωγής και ξαδέλφια, 8 και 9 ετών αντίστοιχα. Έπαιζαν με τα ποδήλατά τους στην περιοχή των υψηλών αλωνίων και μάλιστα, ενώ οι γονείς τους απολάμβαναν τον καφέ τους σε παρακείμενη καφετέρια και επέβλεπαν από μακρινή απόσταση.

Και φυσικά κανείς τους δεν μπορούσε ούτε καν να φανταστεί ποια θα ήταν η συνέχεια. Μιας και ξαφνικά άκουσαν τα κλάματα των παιδιών τους. Γύρισαν αμέσως προς το μέρος τους για να δουν τι συμβαίνει και με το που είδαν τα παιδιά να έχουν καθίσει κάτω και να κλαίνε, έτρεξαν αμέσως κοντά τους. Και διαπίστωσαν ότι τα ποδήλατα είχαν εξαφανιστεί!

Ρώτησαν τι συνέβη και τα παιδιά απάντησαν ότι δύο άλλα παιδιά, μεγαλύτεροι τους, τους πλησίασαν και απαίτησαν να τους δώσουν τα ποδήλατα για να κάνουν βόλτα. Ο 9χρονος αρνήθηκε και ο ένας από τους δύο αλλοδαπούς εφήβους άνοιξε την παλάμη του χεριού του και του έδειξε τον... σουγιά που κρατούσε προκειμένου να τον τρομοκρατήσει και τον αναγκάσει να του παραδώσει το ποδήλατο!

Έτσι και ο 9χρονος αλλά και ο μικρότερος ξάδελφος του έκαναν αυτό που απαιτούσαν οι δράστες, οι οποίοι απομακρύνθηκαν σε χρόνο ρεκόρ. Το γεγονός επιβεβαίωσαν κάποιοι αυτόπτες μάρτυρες οι οποίοι είδαν τους δύο εφήβους αλλοδαπούς να πλησιάσουν τα παιδιά αλλά κατάλαβαν ότι συνέβη κάτι κακό μόνο όταν είδαν τους εφήβους να φεύγουν τρέχοντας με τα ποδήλατα και τα δύο θύματα να βάζουν τα κλάματα...

Οι γονείς τηλεφώνησαν αμέσως στην αστυνομία και στην περιοχή έσπευσαν δύο μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ. Έγινε έρευνα στους γύρω δρόμους αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Όσο για τα παιδιά, είχαν υποστεί σοκ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ