«Οι Χρυσαυγίτες εκμεταλλεύονται την απελπισία του κόσμου», δηλώνει ο Αλιάγας - iefimerida.gr

«Οι Χρυσαυγίτες εκμεταλλεύονται την απελπισία του κόσμου», δηλώνει ο Αλιάγας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η Ευρώπη παίζει με την φωτιά» ήταν το επιμύθιο της συνέντευξης που έδωσε ο Νίκος Αλιάγας στο Γαλλικό Le Matin σχετικά με τις άσχημες εικόνες που είδε με τα μάτια του όταν επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από έξι μήνες απουσιάς.

«Με σόκαρε αυτό που είδα στην Ελλάδα. Επέστρεψα στη γενέτειρα πριν μια εβδομάδα, μετά από έξι μήνες απουσίας και με σόκαραν όλα όσα είδα. Η Ελλάδα έτσι όπως την ήξερα, δεν υπάρχει πια. Παλαιότερα οι άνθρωποι έβγαιναν και διασκέδαζαν. Ήταν γενναιόδωροι και φιλόξενοι, όπως υπαγορεύει η παράδοσή μας. Τώρα , είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν την Γερμανία. Όταν έρχεται πια ο λογαριασμός κοιτούν αμήχανα και μοιράζονται τα έξοδα», σχολίασε εύστοχα ο επιτυχημένος παρουσιαστής.

Ενώ συγκεκριμένα για την Χρυσή Αυγή και το υψηλό ποσοστό που πήρε, δεν δίστασε να πει την γνώμη του « Τα ακραία δεξιά κόμματα δεν είχαν ποτέ απήχηση στην Ελλάδα μέχρι τώρα. Οι Χρυσαυγίτες εκμεταλλεύονται την απελπισία του κόσμου. Συνοδεύουν τις γιαγιάδες στην τράπεζα για να της προστατεύσουν από τις κλοπές, που έχουν αυξηθεί πολύ. Το κλίμα είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ