Νταλάρα: Η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ θα στοιχίσει 1 τρισ. ευρώ - iefimerida.gr

Νταλάρα: Η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ θα στοιχίσει 1 τρισ. ευρώ

Νταλάρα: Η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ θα στοιχείσει 1 τρισ. ευρώ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πάνω από 1 τρισ. ευρώ κοστολογεί την έξοδο τη Ελλάδας από την ζώνη του Ευρώ, ο επικεφαλής του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου (IIF), Τσαρλς Νταλάρα, σύμφωνα με το «Bloomberg».

«Όσοι νομίζουν πως η Ευρώπη και γενικότερα η παγκόσμια οικονομία είναι προετοιμασμένη για μια έξοδο της Ελλάδας θα πρέπει να το ξανασκεφτούν» υποστηρίζει χαρακτηριστικά ο κ. Νταλάρα.

Η ΕΚΤ συνεχίζει ο επικεφαλής του IIF, θα δείξει δείγματα αφερεγγυότητας καθώς η έκθεσή της στο ελληνικό χρέος θα αναγκάσει την Ε.Ε να κεφαλαιοποιήσει την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Στην συνέχεια ο Τσάρλς Νταλάρα, καλεί την Ευρωζώνη να δώσει στην Ελλάδα 10 δισ. ευρώ προκειμένου να επιτευχθεί στην χώρα, ανάπτυξη, ένα πολύ μικρό ποσόν όπως υποστηρίζει ο ίδιος σε σχέση με το κόστος εξόδου της χώρας μας από την Νομισματική Ένωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ