Με μικρή συμμετοχή η συγκέντρωση των Αγανακτισμένων στη Θεσσαλονίκη - iefimerida.gr

Με μικρή συμμετοχή η συγκέντρωση των Αγανακτισμένων στη Θεσσαλονίκη

Aτονη και χωρίς συμμετοχή η συγκέντρωση των Αγανακτισμένων στη Θεσσαλονίκη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη συμπλήρωση του ενός χρόνου από την κάθοδο στην πλατεία γιόρταζαν σήμερα οι Αγανακτισμένοι στη Θεσαλονίκη, αλλά η ανταπόκριση ήταν μικρή και το κλίμα ιδιαίτερα υποτονικό.

Η επετειακή συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στο γνωστό σημείο συνάντησης των «Αγανακτισμένων» της Θεσσαλονίκης, δίπλα από το Λευκό Πύργο, χωρίς να αναρτηθούν πανό.

Οι συγκεντρωθέντες έκαναν έναν πρόχειρο απολογισμό του κινήματος, ενώ η βροχή, που έπεφτε στη Θεσσαλονίκη κατά διαστήματα μετά το απόγευμα, απέτρεψε την προγραμματισμένη προβολή ντοκιμαντέρ, σε γιγαντοοθόνη.

Να σημειωθεί, ότι οι πρώτες δυναμικές κινητοποιήσεις των «Αγανακτισμένων» της Θεσσαλονίκης, ξεκίνησαν στα τέλη Μαΐου του 2011, ενώ ύστερα από δύο περίπου μήνες η συμμετοχή πολιτών στις συγκεντρώσεις και στις πορείες διαμαρτυρίας, άρχισε να περιορίζεται σταδιακά.

Στις αρχές Αυγούστου οι διαδηλωτές αποχώρησαν από το Λευκό Πύργο και απέσυραν τις σκηνές και τα πανό, μετά και την επέμβαση της αστυνομίας και των δημοτικών αρχών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ