Telegraph: Η Ελλάδα θα αποχωρήσει μόνη της από το ευρώ στις 2 Ιουνίου - iefimerida.gr

Telegraph: Η Ελλάδα θα αποχωρήσει μόνη της από το ευρώ στις 2 Ιουνίου

Telegraph: Η Ελλάδα θα αποχωρήσει μόνη της από το ευρώ στις 2 Ιουνίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την έξοδο της Ελλάδας από την ζώνη του ευρώ, βλέπει η βρετανική εφημερίδα «Daily Telegraph», η οποία σε δημοσίευμά της υποστηρίζει πως κάτι τέτοιο θα γίνει στις 2-3 Ιουνίου και μάλιστα σχεδιασμένα.

Η βρετανική εφημερίδα επικαλείται κάποιο εσωτερικό σημείωμα που κυκλοφόρησε μεταξύ των γραφείων των οικονομικών αναλυτών της μεγάλης ιαπωνικής τράπεζας «Tokyo Mitsubishi-UFJ». Στην συνέχεια τονίζεται πως η είδηση αυτή έχει κυκλοφορήσει ήδη και έχει κάνει «ντόρο» στην αγορά της Ιαπωνίας.

Επίσης η Telegraph γράφει μεταξύ άλλων πως κάτι τέτοιο συμπεραίνεται και από τα όσα ειπώθηκαν κατά την τελευταία Σύνοδο Κορυφής, αφήνοντας να εννοηθεί πως ενδεχομένως και να συζητήθηκε αυτό το «σενάριο», καθώς αμέσως μετά το πέρας της Συνόδου την Τετάρτη, το ευρώ σημείωσε απότομη πτώση και την επομένη κυκλοφόρησαν σχόλια της Bundesbank ότι η Ελλάδα παραβιάζει το πρόγραμμα διάσωσης...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ