Πικραμμένος: Οι εταίροι μας θέλουν την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη - iefimerida.gr

Πικραμμένος: Οι εταίροι μας θέλουν την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη

Πικραμμένος: Οι εταίροι μας θέλουν την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος δήλωσε από το προεδρικό Μέγαρο, όπου έγινε δεκτός από τον πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια πως οι Ευρωπαίοι θεωρούν αυτονόητο ότι η Ελλάδα θα ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της.

Παράλληλα εκτίμησε πως οι εταίροι μας θέλουν την παραμονή μας στο ευρώ.

«Επισκέφθηκα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να τον ενημερώσω για τα αποτελέσματα των επαφών μου με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας και την Γερμανίδα Καγκελάριο, καθώς και για όσα ελέχθησαν και επηκολούθησαν στο δείπνο των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων στο πλαίσιο της άτυπης Συνόδου Κορυφής της ΕΕ στις Βρυξέλλες.

Θα ήθελα να σας πω ότι αντίθετα από τη φιλολογία των ημερών και αντίθετα από όσα αναγράφονται αυτές τις μέρες στις εφημερίδες, όλοι οι Ευρωπαίοι εταίροι μας θέλουν την παραμονή της χώρας μας στην Ευρωζώνη. Για αυτό το λόγο, άλλωστε, συζητήσαμε εκτενώς και για τη λήψη συγκεκριμένων μέτρων που θα βοηθήσουν τη χώρα μας προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης και της καταπολέμηση της ανεργίας.

Τέλος, θέλω να προσθέσω ότι όλοι επίσης οι Ευρωπαίοι εταίροι θεωρούν αυτονόητο ότι και η χώρα μας με τη σειρά της θα ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις τις οποίες έχει αναλάβει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ