Περί ομαδικού σεξ ανάγνωσμα-Συμβουλές από ανερχόμενο Έλληνα ηθοποιό - iefimerida.gr

Περί ομαδικού σεξ ανάγνωσμα-Συμβουλές από ανερχόμενο Έλληνα ηθοποιό

PROTOPAPAS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο 24χρονος Τόμας Πρωτόπαπας, καλεσμένος χθες το βράδυ στο Βράδυ του Ant1, έχει προλάβει να κάνει πολλά πράγματα στην ζωή του. Μόντελινγκ (από τα 14), υποκριτική ( Βασιλιάδες), παρουσίαση (Mad και MTV), σπουδές (πτυχίο και μεταπτυχιακό από Αγγλικό πανεπιστήμιο) και -με βάση τα λεγόμενά του- ομαδικό σεξ.

«Είχα δηλώσει παλιότερα ότι ο ομαδικός έρωτας είναι ομαδική πράξη. Όταν όλοι συμφωνούν με αυτό που γίνεται και είναι μέσα για την εμπειρία, δεν βλέπω κάτι κακό. Ούτε καταλαβαίνω γιατί σχολιάζεται. Όλοι δηλαδή οι άνθρωποι που είναι στη σόουμπιζ είναι μονογαμικοί και φοβεροί οικογενειάρχες; Ξέρεις κάτι, εγώ έχω μάθει από την οικογένειά μου να λέω την αλήθεια».

Αυτό είναι το ρεζουμέ των δηλώσεων του πρωταγωνιστή των Βασιλιάδων στο Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Ο οποίος επίσης διευκρίνισε ότι «Όταν είμαι ερωτευμένος και είμαι σε σχέση, είμαι πιο μονογαμικός και από πιγκουίνος. Δεν θα μοιραζόμουν την κοπέλα μου ποτέ και με κανένα».

Ενώ, για όποιον ενδιαφέρεται, έδωσε και αυτό που κατά την γνώμη του αποτελεί την ιδανική αναλογία για όποιον επιχειρήσει να εξασκήσει το «άθλημα», δηλαδή τρεις γυναίκες και δυο άντρες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ