Θεατρική απόδοση της Αποκάλυψης στην Πάτμο ετοιμάζουν Γερμανοί σκηνοθέτες - iefimerida.gr

Θεατρική απόδοση της Αποκάλυψης στην Πάτμο ετοιμάζουν Γερμανοί σκηνοθέτες

Αποκάλυψη του Ιωάννη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον Ιούλιο, θα παρουσιαστεί στην Πάτμο, στον ιστορικό χώρο του Σπηλαίου του Αγ. Ιωάννη, η Θεατρική Απόδοση του Βιβλίου της Αποκάλυψης, που αποτελεί το καταληκτήριο βιβλίο της Καινής Διαθήκης.

Το κείμενο της Αποκάλυψης, όντας διαχρονικό, αγγίζει πολλά σύγχρονα ηθικά, περιβαλλοντικά, οικονομικά και κοινωνικά θέματα. Από τις πολύπλευρες αυτές αναφορές, οι σκηνοθέτες επιλέγουν φέτος να εστιάσουν το βλέμμα τους στο οικονομικό ζήτημα.

Την παράσταση υπογράφουν οι δύο σημαντικοί Γερμανοί σκηνοθέτες Μπάρμπαρα Χόφμαν και Τιλ Στερζενμπαχ οι οποίοι είναι μόνιμοι κάτοικοι της Πάτμου και των οποίων η καλλιτεχνική πορεία μετράει πάνω από τρεις δεκαετίες

Η παράσταση φέτος, τίθεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού & Τουρισμού και του Υπουργείου Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και πραγματοποιείται με ειδική άδεια της ιστορικής Μονής Πάτμου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ