Ποιο θα είναι το επόμενο χτύπημα του Λάκη; - iefimerida.gr

Ποιο θα είναι το επόμενο χτύπημα του Λάκη;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το επόμενο χτύπημα του Λάκη Λαζόπουλου περιμένουν με αγωνία στην Ιπποκράτους, χωρίς, ωστόσο, να γνωρίζουν αν διαθέτει και άλλο οπτικοακουστικό υλικό από το ντοκιμαντέρ του Ντομινίκ Στος Καν. Οι επιτελείς του ΠΑΣΟΚ αποδίδουν δόλο στον κ. Λαζόπουλο, ενώ η κυβέρνηση δια του κ. Πεταλωτή έσπευσε να τον ταυτίσει με την ΝΔ, μιλώντας για «Συγγρού και Λαζόπουλους». Στο ΠΑΣΟΚ μιλούν για προνομιακές σχέσεις που έχει με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υπενθυμίζοντας ότι για 5,5 χρόνια είχε στο απυρόβλητο τον Κώστα Καραμανλή.

Στους συνομιλητές του ο κ. Λαζόπουλος επαναλαμβάνει μονότονα ότι ο ίδιος δεν είναι δημοσιογράφος-κοινώς ότι δεν έκανε έρευνα για να βρει το ντοκιμαντέρ αλλά ότι του το δώσανε-, αφήνει να εννοηθεί ότι δεν θα παίξει άλλα αποσπάσματα, δεν αποκαλύπτει, όμως, ούτε από πού τα βρήκε, ούτε αν έχει άλλα στη διάθεσή του. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες ο παρουσιαστής του Αλ. Τσαντίρι Νιους έχει προσωπικές σχέσεις με την γαλλική εταιρία παραγωγής και έτσι βρέθηκαν στη διάθεσή του τα επίμαχα αποσπάσματα.

Στην επόμενη εκπομπή του, πάντως, είναι απολύτως βέβαιο ότι τα «σατυρικά του βέλη» θα εισπράξει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, ο οποίος έκανε και τις σχετικές επιθετικές δηλώσεις εναντίον του.

Στην κυβέρνηση δεν φαίνεται να έχουν γραμμές άμυνας, ενώ τρέμουν στην ιδέα ότι στις επόμενες δημοσκοπήσεις θα είναι δεύτερο κόμμα, γεγονός που θα επιτείνει ακόμα περισσότερο το κλίμα αποσύνθεσης της κυβέρνησης. Οι δημόσιες αντιπαραθέσεις των υπουργών, η γενικότερη οικονομική κατάσταση, αλλά και οι αποκαλύψεις Στρος Καν, έχουν πλήξει βαθύτατα την εικόνα της κυβέρνησης. Την ίδια ώρα πηγές της Συγγρού-αφελώς- αφήνουν να διαρρεύσει ότι οι δημοσκοπήσεις θα τους φέρουν μπροστά, καθώς σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του το κόμμα του κ. Δημαρά θα κόψει τουλάχιστον 2% από το ΠΑΣΟΚ. Το θέμα των δημοσκοπήσεων έχει συζητηθεί πολλές φορές στον πρωινό καφέ της ΝΔ, με αποτέλεσμα δημοσιογράφοι που έχουν επαφές με τους επιτελείς της Συγγρού να μεταφέρουν το κλίμα αισιοδοξίας. Από την πλευρά της Ιπποκράτους, αν επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις της ΝΔ, ενδέχεται να ξεκινήσει ένας νέος γύρος αντιπαράθεσης με τις εταιρίες δημοσκοπήσεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ