Σφοδρή επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στα μέσα ενημέρωσης - iefimerida.gr

Σφοδρή επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στα μέσα ενημέρωσης

Σφοδρή επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στα μέσα ενημέρωσης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο συντονιστής της επικοινωνιακής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Μουλόπουλος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά των μέσων μαζικής ενημέρωσης μιλώντας για σκόπιμη παραβίαση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, όσον αφορά στην κάλυψη των επισκέψεων του Αλέξη Τσίπρα από ΜΜΕ στην Ελλάδα.

Ο κ. Μουλόπουλος, στη διάρκεια ενημέρωσης των δημοσιογράφων, σημείωσε ότι στον γαλλικό Τύπο δεν υπήρξε κανένα δημοσίευμα για δήθεν ενόχληση του προέδρου Ολάντ από το «Ολαντρέου» και αυτή η δήθεν ενόχληση εμφανίστηκε μόνο στα ελληνικά ΜΜΕ. Τόνισε μάλιστα πως τα ξένα ΜΜΕ έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για το ταξίδι του κ. Τσίπρα στο Παρίσι -την επίσκεψη κάλυψαν 200 δημοσιογράφοι και την επίσκεψη στο Βερολίνο 300-.

Παράλληλα ο συντονιστής της επικοινωνιακής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ είπε «ότι το κύκλωμα της διαπλοκής είναι το εξής: είναι χρήμα για παραγωγή ενημέρωσης, ενημέρωση για παραγωγή πολιτικής και πολιτική για παραγωγή χρήματος. Νομίζω ότι αυτό το κύκλωμα φοβάται μία ενδεχόμενη κυβέρνηση στην οποία θα πρωταγωνιστήσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς λέμε ότι αυτό το κύκλωμα θα το σπάσουμε γιατί θέλουμε υγιή ενημέρωση και υγιή ΜΜΕ» ανέφερε χαρακτηριστικά».

Κλείνοντας είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει ανεξάρτητους δημοσιογράφους με αξιοπρεπείς μισθούς, σύμφωνα με τους κανόνες της αγοράς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ