Ο Κώστας Πλέυρης επικεφαλής στο Επικρατείας του ΛΑΟΣ στη θέση του Κύρτσου - iefimerida.gr

Ο Κώστας Πλέυρης επικεφαλής στο Επικρατείας του ΛΑΟΣ στη θέση του Κύρτσου

Επικεφαλής στο Επικρατείας του ΛΑΟΣ ο Κώστας Πλέυρης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης ανακοίνωσε σήμερα πως επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματός του, τοποθετείται ο Κώστας Πλεύρης, ο οποίος θα πάρει τη θέση του Γιώργου Κύρτσου.

Ο κ.Καρατζαφέρης δήλωσε «Χαίρομαι και είμαι σίγουρος ότι χαίρεται όλη η βάση του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, που ο Κώστας Πλεύρης, παλιός, φίλος, γνώριμος, πολιτευτής με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό στις δύσκολες εκλογές του 2004, θα αναλάβει τώρα έναν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας.

Ο Κώστας Πλεύρης ξέρει να απευθύνεται στους Έλληνες Πατριώτες και ξέρω πάρα πολύ καλά, πόσο τον σέβονται και τον εκτιμούν οι Έλληνες Πατριώτες.

Κώστα "Καλό βόλι" και είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά».

Από την πλευρά του ο κ.Πλεύρης υποστήριξε «Πρόεδρε, σας ευχαριστώ για την τιμή την οποία μου κάνετε και θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η τιμή αυτή, αποτελεί για εμένα μία ευθύνη να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις υπέρ του Λαϊκού Ορθοδόξου Συναγερμού, ο οποίος επιδιώκει αναμφισβήτητα το εθνικό συμφέρον και όχι το κομματικό συμφέρον».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ