Κεντίρα: «Η Γερμανία θέλει να κατακτήσει οπωσδήποτε το Euro» - iefimerida.gr

Κεντίρα: «Η Γερμανία θέλει να κατακτήσει οπωσδήποτε το Euro»

Euro 2012
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Σάμι Κεντίρα τόνισε πως οι παίκτες της εθνικής Γερμανίας δεν θα συμβιβαστούν με τίποτα άλλο εκτός από την κατάκτηση του Euro 2012.

«Συμφωνώ με την άποψη του Ποντόλσκι ότι το μόνο πράγμα που μετράει για μας είναι να είμαστε οι νικητές του Euro 2012. Προσπαθήσαμε να κατακτήσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2010, ενώ τώρα είμαστε πολύ πιο έμπειροι. Έχουμε μάθει πώς να διαχειριζόμαστε την πίεση και μέσα σε αυτά τα δυο χρόνια έχουμε κάνει μεγάλα βήματα προόδου», τόνισε αρχικώς στο «kicker» ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ σε σχετική ερώτηση με τον τίτλο του φαβορί που έχει αποδοθεί στην Γερμανία και την Ισπανία απάντησε:

«Η Ισπανία έχει κερδίσει το Euro και το Μουντιάλ. Εχουν κερδίσει ήδη πολλά και μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην διοργάνωση, αν και η υπεράσπιση ενός τίτλου είναι πολύ δύσκολη. Πιστεύω ότι έχουμε πολύ μεγαλύτερο κίνητρο, καθώς θέλουμε οπωσδήποτε να κατακτήσουμε το τρόπαιο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ