Οι New York Times «ξεμπροστιάζουν» ως γκέι τον πρωταγωνιστή του Big Bang Theory - iefimerida.gr

Οι New York Times «ξεμπροστιάζουν» ως γκέι τον πρωταγωνιστή του Big Bang Theory

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι φήμες για την σεξουαλικότητα του πολυβραβευμένου Τζιμ Πάρσονς ήταν έντονες εδώ και καιρό. Αλλά κανείς δεν περίμενε ότι η επιβεβαίωση θα ερχόταν μέσα από ένα προφίλ του ηθοποιού από τον θεατρολόγο των New York Times.

«Ο ηθοποιός αισθάνθηκε μια βαθύτερη σύνδεση με το Normal Heart (σ.σ. το θεατρικό στο Broadway) στο οποίο ο Πάρσονς πρωταγωνιστεί). Και μάλιστα σε πολλά επίπεδα καθώς ο κος Πάρσονς είναι ομοφυλόφιλος και έχει σταθερή σχέση εδώ και 10 χρόνια».

Αυτό το σχόλιο του Πάτρικ Χίλι, θεατρικού κριτικού των NY Times επιβεβαίωσε αυτό που όλοι υποψιάζονταν. Ήδη από την στιγμή που ο σταρ του Big Bang Theory ευχαρίστησε τον «φίλο» του Τόντ Σπίεγακ (αμέσως μετά την μητέρα του) κατά την διάρκεια του ευχαριστήριου λόγου του στην απονομή των Χρυσών Σφαιρών το 2010.

Όπως είναι φανερό, υπάρχουν δυο πιθανά σενάρια. Η' ο αρθρογράφος το ανάφερε κατά λάθος, ως κάτι εντελώς δεδομένο και χωρίς πρόθεση να δημιουργήσει σκάνδαλο.

Η' αυτός είναι ο διακριτικός τρόπος που επέλεξε ο Πάρσονς -σε συνεννόηση με τον γνωστό δημοσιογράφο-για να δημοσιοποιήσει τα της προσωπικής του ζωής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ