Σοκ: Την χτύπησαν με το αμάξι και μετά την έθαψαν ζωντανή - iefimerida.gr

Σοκ: Την χτύπησαν με το αμάξι και μετά την έθαψαν ζωντανή

Σοκ: Την χτύπησαν με το αμάξι και την έθαψαν ζωντανή για να μη την βρουν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα νεαρό ζευγάρι συνελήφθη στην Κίνα, επειδή χτύπησε με το αυτοκίνητό του μια μια 68χρονη γυναίκα και στη συνέχεια την έθαψε ζωντανή θεωρώντας ότι ήταν νεκρή.

Το ζευγάρι επέστρεφε από ολονύχτια εκδήλωση καραόκε όταν τα ξημερώματα παρέσυρε με το αυτοκίνητό του την γυναίκα, στην ανατολική επαρχία Ζετζιάνγκ, έγραψε η επίσημη εφημερίδα China Daily.

«Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε ότι άκουσε κάποιον να κλαίει και είδε μια ηλικιωμένη γυναίκα πεσμένη στο έδαφος δίπλα στο αυτοκίνητο. Ένας άνδρας και μια γυναίκα βγήκαν από το αυτοκίνητο και έβαλαν τη γυναίκα μέσα σε αυτό λέγοντας ότι θα την μεταφέρουν στο νοσοκομείο», αναφέρει ένας αστυνομικός στην εφημερίδα.

Ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, το ζευγάρι φοβήθηκε ότι μπορεί να συλληφθεί για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και για πρόκληση τροχαίου και θεωρώντας ότι η γυναίκα είναι νεκρή την έθαψε κοντά στην περιοχή του ατυχήματος.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, όταν η αστυνομία ανακάλυψε αργότερα το πτώμα της γυναίκας, διαπίστωσε ότι όταν την έθαψαν ήταν ακόμη ζωντανή και ότι ο θάνατός της προήλθε από ασφυξία.

Μετά την ανακοίνωση της είδησης, πήρα φωτιά τα δημοσιεύματα στο δημοφιλές δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης της Κίνας Weibo (το αντίστοιχο κινέζικο Τwitter) γεμάτα επικριτικά σχόλια περί ανηθικότητας της σύγχρονης κινεζικής κοινωνίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ