Η Σάρον Στόουν τρώει μήνυση από την αρχι-Φιλιππινέζα της: Της φερόταν άθλια

Εννιά σελίδες έκταση είχε η μηνυτήρια αναφορά που μόλις υπέβαλε η Ερλίντα Έλεμεν στο Los Angeles Superior Court. Εντός της υπάρχουν καταγεγραμμένες όλες οι «αθλιότητες» που χρειάστηκε να υποστεί στα χέρια της 54χρονη Σάρον Στόουν. Η οποία εννοείται πως αρνείται τα πάντα.

«Μου έκανε συνέχεια υποτιμητικά σχόλια για το ότι είμαι Φιλιππινέζα. Πάντα στην λογική ότι επειδή είμαι από τις Φιλιππίνες είμαι και ηλίθια», δήλωσε η Έλεμεν, αρχι-νταντά των τριών παιδιών της Στόουν από το 2008.

Της οποίας της είχε ρητά απαγορευτεί να μιλάει στα παιδιά που φρόντιζε, γιατί, όπως της είχε εξηγήσει η κυρία του σπιτιού, «Δεν θέλω να καταλήξουν να μιλάνε σαν και εσένα».

Επίσης η Στόουν απαγόρευε από το προσωπικό της να διαβάζουν την Βίβλο ενώ βρίσκονταν εντός οικίας, ακόμη και αν το έκαναν στο δωμάτιό τους.

Όσον αφορά το γιατί απολύθηκε, αυτό συνέβη εξαιτίας των υπερωριών. Στην αρχή η λογίστρια της Στόουν πλήρωσε κανονικά το προσωπικό υπερωρίες. Μόλις όμως το έμαθε η Σάρον εκνευρίστηκε και ζήτησε από την Φιλιππινέζα να επιστρέψει τα λεφτά πίσω γιατί «ήταν παράνομο που δέχτηκε να τα πάρει».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ