18,5 εκ. δολάρια αποζημίωση πήρε κομπάρσος του Transformers 3 - iefimerida.gr

18,5 εκ. δολάρια αποζημίωση πήρε κομπάρσος του Transformers 3

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 26χρονη Γκαμπριέλα Τσεντίλο τραυματίστηκε εν ώρα εργασίας. Και, στην αρχή, οι τσίπηδες παραγωγοί δεν δέχτηκαν καν να της πληρώσουν τα έξοδα νοσοκομείου (τα οποία ανέρχονταν σε 350.000 δολάρια). Αλλά η Αμερικάνικη δικαιοσύνη είχε τον τελευταίο λόγο.

Ήταν Σεπτέμβριος του 2010 όταν η 26χρονη κομπάρσος οδηγούσε ανυποψίαστη με το αυτοκίνητό της κάπου στην Ιντιάνα, στο παρασκήνιο του γυρίσματος μιας σκηνής καταδίωξης από το Transformers 3.

18,5 εκ. δολάρια αποζημίωση πήρε κομπάρσος του Transformers 3 | iefimerida.gr 0

Ξαφνικά το καλώδιο που έδενε το ένα αυτοκίνητο με το άλλο έσπασε και η Τσεντίλο είδε από το πουθενά ένα ολόκληρο αυτοκίνητο να προσγειώνεται πάνω στο παρμπρίζ της και να της χτυπάει το κεφάλι.

18,5 εκ. δολάρια αποζημίωση πήρε κομπάρσος του Transformers 3 | iefimerida.gr 1

Αμέσως μεταφέρθηκε σε ένα κοντινό ελικόπτερο, μπήκε στο χειρουργείο, αλλά η ζημιά που έπαθε στον εγκέφαλό της αποδείχθηκε μόνιμη.

Το πιο τραγικό από όλα, σύμφωνα με την μήνυση την οποία δημοσίευσε το NBC Chicago, ήταν ότι τα στούντιο (Pa

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ