Φιναλίστ του Next Top Model σε backstage βίντεο - iefimerida.gr

Φιναλίστ του Next Top Model σε backstage βίντεο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η Ιωάννα Ντεντή να μην κέρδισε τον διαγωνισμό, αλλά μια χαρά εξαργύρωσε την δημοσιότητα. Πλέον ζει μόνιμα στην Νέα Υόρκη, φωτογραφίζεται για διεθνούς κύρους περιοδικά όπως το Tank και επιστρέφει στην Ελλάδα μόνο για διακοπές.

Μετά το τέλος του Next Top Model οι προσφορές από το εξωτερικό για την Ιωάννα Ντεντή ήταν δεκάδες. Οπότε και εκείνη ξεκίνησε μια ραγδαία ανερχόμενη πορεία που πέρασε από Τούρκικα περιοδικά μόδας, στις πασαρέλες του Μιλάνου και, εδώ και μερικούς μήνες, την Νέα Υόρκη.

Πιο σημαντική συνεργασία της μέχρι αυτή την στιγμή είναι η φωτογράφηση μόδας που έκανε για το ανοιξιάτικο τεύχος του Τank, όταν και βρέθηκε στο Μαιάμι μπροστά στο φακό του διάσημου φωτογράφου Αλεξάντερ Νόιμαν.

Φιναλίστ του Next Top Model σε backstage βίντεο | iefimerida.gr 0

Ενώ το συγκεκριμένο βίντεο, που μόλις κυκλοφόρησε είναι από μια άλλη φωτογράφηση της. Πιο ντυμένη αυτή την φορά.

Όσον αφορά την επιστροφή της στην Ελλάδα, έχει δηλώσει «Στεναχωριέμαι με όσα συμβαίνουν στη χώρα μου. Αγαπάω την Ελλάδα και μου λείπει, ίσως επειδή έρχομαι μόνο για διακοπές».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ