Χρυσή Αυγή: Παρακρατική οργάνωση η ΝΔ - Εχει την ευθύνη για το χάος [βίντεο] - iefimerida.gr

Χρυσή Αυγή: Παρακρατική οργάνωση η ΝΔ - Εχει την ευθύνη για το χάος [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη Νέα Δημοκρατία κατηγόρησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής για το χάος που επικρατεί στην Πάτρα με τους μετανάστες, αφού όπως είπε πως το κόμμα του κ.Σαμαρά έφερε στην Ελλάδα τους παράνομους μετανάστες, σαν εκείνους που δολοφόνησαν τον άτυχο 29χρονο.

Με αφορμή τη δολοφονία του Θανάση Λαζανά στην Πάτρα από μετανάστες και το πολεμικό κλίμα που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στην αχαϊκή πρωτεύουσα ξέσπασε άγρια κόντρα ανάμεσα στο βουλευτή της ΝΔ Νίκο Νικολόπουλο και στο βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη σε τηλεοπτική εκπομπή στο ΣΚΑΪ.

Ο κ.Κασιδιάρης είπε χαρακτηριστικά «τους έφερε στην Ελλάδα το κόμμα του κ. Νικολόπουλου. Τους κάλεσε συγκεκριμένα ο κ. Παυλόπουλος και είπε ''τους ευχαριστούμε που βρίσκονται στην Ελλάδα''. Την ευθύνη του χάους την έχει η Νέα Δημοκρατία».

Νωρίτερα ο βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος μίλησε για παρακρατικές οργανώσεις, φωτογραφίζοντας το κόμμα της Χρυσής Αυγής. Η απάντηση του κ.Κασιάδιαρη ήταν να επιστρέψει το χαρακτηρισμό στον κ.Νικολόπουλο λέγοντας «παρακρατική οργάνωση είναι η ΝΔ που μας έφτασε σε αυτό το χάλι. Αν η Χρυσή Αυγή ήταν υπεύθυνη για την τήρηση της ασφάλειας της χώρας, σίγουρα δε θα είχαμε τέτοια φαινόμενα».

Ο βουλευτής της ΝΔ απάντησε λέγοντας «Καλύτερα να μιλούν τα μέλη της Χρυσής Αυγής για να καταλαβαίνει ο πολίτης μπροστά σε ποιο κίνδυνο βρισκόμαστε. Η δράση των άκρων, σε όποια πλευρά κι αν ανήκουν, είναι καταδικαστέα. Όσοι όμως θέλουμε να σταματήσει η Ελλάδα να είναι ξέφραγο αμπέλι, ανεξέλεγκτης εισόδου και παραμονής παράνομων μεταναστών πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας για να μη μετατραπεί η κοινωνία σε ζούγκλα».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ