Εκρηκτικό το κλίμα στην Πάτρα - Νέα επεισόδια μεταξύ κατοίκων και ΜΑΤ - iefimerida.gr

Εκρηκτικό το κλίμα στην Πάτρα - Νέα επεισόδια μεταξύ κατοίκων και ΜΑΤ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τη νηνεμία που επικράτησε το απόγευμα της Τετάρτης, νέα επεισόδια ξέσπασαν στην Πειραϊκή Πατραϊκή στην Πάτρα όταν ομάδα νεαρών με κράνη και μαντήλια στο πρόσωπο, κρατώντας ρόπαλα και καδρόνια, πέταξαν μολότοφ και φωτοβολίδες στα ΜΑΤ, τα οποία προσπάθησαν να τους απωθήσουν με δακρυγόνα.

Από νωρίς, περίπου 100 πολίτες είχαν συγκεντρωθεί στην Ακτή Δυμαίων, στο ύψος της εισόδου του νέου λιμανιού της Πάτρας, κρατώντας ένα μαύρο πανί και φωνάζοντας συνθήματα εναντίον των μεταναστών με αφορμή τον θάνατο του 3 0χρονου Θανάση Λαζανά ο οποίος έχασε τη ζωή του το περασμένο Σάββατο, ύστερα από τη δολοφονική επίθεση τριών Αφγανών.

Τα πνεύματα ήταν ήρεμα τουλάχιστον μέχρι τις οκτώ και είκοσι το βράδυ. Τo κλίμα αντιστράφηκε και τα αίματα άναψαν, όμως, όταν ομάδα νεαρών άρχισε να πετά μολότοφ και φωτοβολίδες στα ΜΑΤ.

Τα ΜΑΤ με τη σειρά τους προσπάθησαν να απωθήσουν με δακρυγόνα τους κρανιοφόρους και στη συνέχεια βγήκαν στην Ακτή Δυμαίων όπου υπήρχαν δύο διμοιρίες, η μια μπροστά από την είσοδο του νέου λιμανιού και η άλλη λίγο παραπέρα.

Στο να οξυνθούν τα πνεύματα συνέβαλε και ομάδα συγκεντρωμένων η οποία χειροκροτούσε ειρωνικά τους άνδρες των ΜΑΤ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ