Έκανε αφρόλουτρο, φορώντας σουτιέν, παρέα με μια κατσίκα! - iefimerida.gr

Έκανε αφρόλουτρο, φορώντας σουτιέν, παρέα με μια κατσίκα!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας 19χρονος Αμερικανός συνελήφθη και κατηγορείται για βασανισμό ζώου, όταν η αστυνομία της Δυτικής Βιρτζίνια τον βρήκε να φοράει σουτιέν και να είναι αγκαλιά με μια νεκρή κατσίκα, με την οποία εικάζεται πως έκανε και αφρόλουτρο!

Ο Mark Thomson έχει γίνει τις τελευταίες μέρες αντικείμενο χλευασμού των περισσοτέρων media στην Αμερική, αφού οι kinky προτιμήσεις του ξεπερνούν ακόμα και την φαντασία του Ντε Σαντ! Ο Mark το βράδυ της περασμένης Παρασκευής έκλεψε την Bailey, την συμπαθή κατσικούλα της γειτόνισσάς του, που την είχε αγοράσει την ίδια μέρα για δώρο για το εγγονάκι της, και την βασάνισε, ενώ υπάρχουν υποψίες και για σεξουαλική κακοποίηση. Η αστυνομία, μετά από την καταγγελία της κλοπής βρέθηκε την περασμένη Δευτέρα στο σπίτι του Mark στο Νότιο Τσάρλεστον. Οι αστυνομικοί τον βρήκαν γυμνό να φοράει ένα σουτιέν και να είναι μέσα στο υπνοδωμάτιο που ήταν γεμάτο αίματα, ενώ δίπλα στη νεκρή κατσίκα που κείτονταν στο πάτωμα υπήρχαν πορνογραφικά περιοδικά. Ο δράστης αρχικά διέφυγε την σύλληψη τρέχοντας γυμνός στο δάσος, ενώ όταν μετά από ώρες τον συνέλαβαν ισχυρίστηκε ότι δεν ήξερε τι έκανε γιατί ήταν μαστουρωμένος από άλατα μπάνιου αφού έκανε αφρόλουτρα για τρεις συνεχόμενες μέρες παρέα και με την κατσίκα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ