Νέα συγκέντρωση κατοίκων της Πάτρας - Σε επιφυλακή η αστυνομία για επεισόδια - iefimerida.gr

Νέα συγκέντρωση κατοίκων της Πάτρας - Σε επιφυλακή η αστυνομία για επεισόδια

Νέα συγκέντρωση κατοίκων της Πάτρας - Σε επιφυλακή η αστυνομία για επεισόδια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα συγκέντρωση πραγματοποιούν οι κάτοικοι της Πάτρας μαζί με μέλη της Χρυσής Αυγής, στο ύψους της εισόδου του νέου λιμανιού της πόλης, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την δολοφονία του 30χρονου Θανάση Λαζανά από τρεις Αφγανούς παράνομους μετανάστες.

Οι συγκεντρωμένοι συμπολίτες, φωνάζουν συνθήματα με πιο χαρακτηριστικό το «Θανάση ζεις, εσύ μας οδηγείς». Έντονη είναι και η παρουσία της Αστυνομία.

Ορισμένοι πολίτες σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύει το patrastimes.gr, σε περίπτωση που στον χώρο συγκεντρωθούν αντιεξουσιαστές και χρυσαυγίτες, τότε σκοπεύουν να αποχωρήσουν.

«Εμείς έχουμε μαζευτεί για το παιδί που χάθηκε και δεν θέλουμε να εμπλακούμε σε κάτι διαφορετικό. Η μνήμη του Θανάση θα δικαιωθεί όταν θα φύγει από την πόλη και ο τελευταίος μετανάστης», σημείωσε. Την ίδια ώρα η Αστυνομία έχει δημιουργήσει για λόγους προστασίας έναν κλοιό γύρω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, καθώς υπάρχει πληροφόρηση πως στους δρόμοςυ της πόλης θα βγουν και άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ