Ο κακομαθημένος γιος τη σκότωσε και οι γονείς την αποτελείωσαν [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο κακομαθημένος γιος τη σκότωσε και οι γονείς την αποτελείωσαν [εικόνες]

Ο κακομαθημένος γιος σκότωσε τη φίλη του και οι γονείς την αποτελείωσαν [εικόνες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την στραγγάλισε και την αποτέλειωσε με το μαξιλάρι στο κρεβάτι του επειδή είδε την φωτογράφησή της με δύο άντρες μοντέλα. Οι γονείς τακτοποίησαν το πτώμα αλλά του είπαν να... ξεχάσει την Bentley, τις σαμπάνιες και τα κορίτσια για τα επόμενα 10 χρόνια. Βαριά τιμωρία!

«Κατηγορούμε την αηδιαστική του μητέρα για τον φόνο του παιδιού μας. Με κοιτάει στα μάτια σε όλη τη διάρκεια της δίκης. Δεν αντέχω άλλο. Στείλτε τη στην απομόνωση», ούρλιαζε σήμερα στη δικαστική αίθουσα του Γουίντσεστερ η μητέρα της 17χρονης Αγγλίδας καλλονής Έμιλι Λόνγκλεϊ, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο στα χέρια του ζηλιάρη 20χρονου φίλου της, Έλιοτ Τέρνερ, μέσα στο σπίτι του. Αιτία της δολοφονίας ήταν... αυτή η φωτογραφία.

Ο κακομαθημένος γιος τη σκότωσε και οι γονείς την αποτελείωσαν [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η λεπτομέρεια που εξόργισε τους τραγικούς γονείς της κοπέλας ήταν η αποκάλυψη ότι οι γονείς του δολοφόνου δέχτηκαν αμέσως να τον βοηθήσουν να κρύψει το πτώμα και να καθαρίσει τον χώρο με την προϋπόθεση ότι θα υποστεί την... φρικτή τιμωρία να στερηθεί τις ανέσεις του.

Ο κοσμηματοπώλης πατέρας του δολοφόνου, 54χρονος Λέιχ Τέρνερ και η ινδονησιακής καταγωγής μητέρα του, 51χρονη, Ανίτα, συνελήφθησαν μετά την καταγραφή 291 ωρών από τις καθημερινές τους συνομιλίες σε κοριό που είχε τοποθετήσει στο σπίτι τους η αστυνομία όταν δηλώθηκε η εξαφάνιση της κοπέλας.

Ο κακομαθημένος γιος τη σκότωσε και οι γονείς την αποτελείωσαν [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η μητέρα ακούστηκε σε κάποια στιγμή να λέει ότι η Έμιλι κατέστρεψε τη ζωή του παιδιού της και ο πατέρας να απαντά η «Ναι, την κατέστρεψε, η γαμ...η σκύλα»!

Στο δικαστήριο κατατέθηκε επίσης σημείωμα του γιου προς την μητέρα το οποίο έγραφε «μου έχει σπάσει τα νεύρα, θα τις σπάσω τον γαμ...νο λαιμό» χωρίς ωστόσο να κάνει κάτι για να προλάβει την έκρηξη της οργής του.

Ο κακομαθημένος γιος τη σκότωσε και οι γονείς την αποτελείωσαν [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Ακόμη και ο δικηγόρος του δολοφόνου τον χαρακτήρισε «Κακομαθημένο, ορμητικό και υπέρ του δέοντος ζηλιάρη» ενώ ο ίδιος στην κατάθεσή του περιέγραψε χωρίς εξάρσεις ότι «έσφιξα τον λαιμό της για πέντε ή έξι λεπτά, μέχρι που σταμάτησε να αναπνέει».

Ο κακομαθημένος γιος τη σκότωσε και οι γονείς την αποτελείωσαν [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Κατά τη διάρκεια της προφυλάκισης έστειλε μάλιστα περισσότερα από 25 γράμματα στους φίλους του υπενθυμίζοντας την υψηλή κοινωνική του θέση και τις ανέσεις που του παρείχε (για να διασκεδάζουν μαζί). Το εξοργιστικό ήταν ότι στα σημειώματα αυτά κατέληγε «θα τα σπάσουμε στο πάρτι που θα κάνουμε μόλις οι γονείς μου 'καθαρίσουν' για πάρτι μου»...

Ο κακομαθημένος γιος τη σκότωσε και οι γονείς την αποτελείωσαν [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Ακόμη και η πρόεδρος του δικαστηρίου, Τζάστις Ντομπς, δεν κρατήθηκε και την ώρα της ανάγνωσης της ποινής στον δολοφόνο (ισόβια κάθειρξη με τουλάχιστον 16 χρόνια φυλάκισης) επανέλαβε τα λόγια της μάνας του: «Τώρα μπορείς πραγματικά να ξεχάσεις τις σαμπάνιες, τις Bentleys και τα κορίτσια και να συγκεντρωθείς στους λόγους που σε στέλνουν φυλακή για το υπόλοιπο της ζωής σου».

Ο κακομαθημένος γιος τη σκότωσε και οι γονείς την αποτελείωσαν [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Η δίκη συνεχίζεται για τους γονείς, οι οποίοι αντιμετωπίζουν επίσης ποινή ισόβιας κάθειρξης. Η ίδια η μάνα κατέθεσε πως «η Έμιλι ήταν ακόμη ζωντανή όταν ο γιος μου μας ξύπνησε στις 7 Μαΐου . Το σώμα της ήταν γκρι και παγωμένο αλλά ακόμη είχε αναπνοή».

Πέρασε, όμως, μια ώρα σχεδόν πριν καλέσουν το ασθενοφόρο επειδή -όπως είπε η μητέρα του δολοφόνου- προσπάθησε να την συνεφέρει με ένα φλιτζάνι τσάι και την μυρωδιά μιας φλούδας πορτοκαλιού.

Ο κακομαθημένος γιος τη σκότωσε και οι γονείς την αποτελείωσαν [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ