Σοκ - Μητέρα έπνιξε, τεμάχισε και έβαλε στην κατάψυξη την 4χρονη κόρη της - iefimerida.gr

Σοκ - Μητέρα έπνιξε, τεμάχισε και έβαλε στην κατάψυξη την 4χρονη κόρη της

Σοκ - Μητέρα έπνιξε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φρίκη προκάλεσε η αποκάλυψη ότι τελικά η τετράχρονη Ντιάνα, της οποίας η εξαφάνιση είχε δηλωθεί από τη Δευτέρα, δολοφονήθηκε από την ίδια της τη μητέρα. Ακόμη μεγαλύτερη φρίκη, όμως, το γεγονός, ότι όπως η ίδια η μητέρα ομολόγησε, αφού την έπνιξε, την τεμάχισε και τοποθέτησε το διαμέλισμένο σώμα της στον καταψύκτη..

Ολα ξεκίνησαν τη Δευτέρα όταν ίδια η μητέρα του κοριτσιού, Τζουλιάνα Σαντάνα Ντιράν, δήλωσε στη βελγική Αστυνομία την εξαφάνιση του παιδιού.

Αμεσως ξεκίνησε μια γιγαντιαία επιχείρηση σε ολόκληρη τη χώρα για τον εντοπισμό της μικρής. Χιλιάδες αφίσες με τη φωτογραφία και την περιγραφή της Ντιάνα είχαν μοιραστεί παντού, είχαν τοιχοκοληθεί ή αναρτηθεί στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, με την έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την εξαφάνιση να επικοινωνήσει με τις αρχές.

Οι αστυνομικοί την υποπτεύθηκαν αμέσως τη μητέρα της τετράχρονης καθώς τους έδινε αντικρουόμενες πληροφορίες.

Αρχικά έλεγε ότι το πρωί της ίδιας ημέρας άφησε το παιδί στο σχολείο του αλλά όταν πήγε να το παραλάβει το απόγευμα η Ντιάνα δεν βρισκόταν πουθενά.

Αργότερα είπε ότι η μικρή βρισκόταν στο αυτοκίνητό της ενώ η ίδια έκανε ψώνια και όταν γύρισε από τις αγορές της διαπίστωσε πως το παιδί είχε εξαφανιστεί.

Μετά από δυο ημέρες, τελικά, ομολόγησε η ίδια την αποτρόπαια πράξη της, αφού, όμως, προηγουμένως, οι αστυνομικοί είχαν βρει τα ματωμένα ρούχα του παιδιού σε ένα παλιό, χαλασμένο πλυντήριο.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα του Σαρλερουά Πιερ Μανιέν, οι αστυνομικοί ερεύνησαν το πρωί το σπίτι της γυναίκας στο Σατελινό, στα προάστια του Σαρλερουά, και βρήκαν μέσα στον καταψύκτη πλαστικές σακούλες στις οποίες η Ντιράν είχε τοποθετήσει το τεμαχισμένο πτώμα της μικρής Ντιάνα.

Μολονότι η ίδια δεν διευκρίνισε γιατί προέβη σε αυτήν την πράξη, ο βελγικός Τύπος υποστηρίζει οι σχέσεις της με τον εν διαστάσει σύζυγό της ήταν τεταμένες και ότι δεν μπορούσε να αντέξει την ιδέα της κοινής κηδεμονίας του παιδιού της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ