Ο Τραβόλτα πληρώνει και οι μασέρ αποσύρουν τις καταγγελίες τους - iefimerida.gr

Ο Τραβόλτα πληρώνει και οι μασέρ αποσύρουν τις καταγγελίες τους

Τζον Τραβόλτα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο εφιάλτης που ζει εδώ και περίπου ένα μήνα ο Τζον Τραβόλτα, τον οποίο τέσσερις άνδρες κατηγορούν για σεξουαλική παρενόχληση, φαίνεται πως οδεύει προς το τέλος του, μετά τις πρόσφατες εξελίξεις.

Σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό Paris Match, αλλά και άλλα διεθνή Μέσα, ο μασέρ γνωστός ως Τζον Ντο απέσυρε τις κατηγορίες εις βάρος του διάσημου ηθοποιού την προηγούμενη εβδομάδα, με τον δεύτερο μασέρ να ακολουθεί τρεις ημέρες αργότερα.

Ο δικηγόρος και των δύο μασέρ που είχαν καταθέσει μήνυση εναντίον του ηθοποιού, αποσύρθηκε από την υπόθεση λόγω «απόκλισης απόψεων σχετικά με το χειρισμό της υπόθεσης» όπως ο ίδιος χαρακτηριστικά δήλωσε.

Το γεγονός αυτό συμπίπτει με τις πληροφορίες της βρετανικής εφημερίδας Daily News, σύμφωνα με την οποία ο διάσημος ηθοποιός προσέφερε μέσω των δικηγόρων του 125.000 δολάρια στην άλλη πλευρά, προκειμένου να λήξει η υπόθεση.

Τις πληροφορίες αυτές βέβαια, διαψεύδει κατηγορηματικά η υπερασπιστική ομάδα του Τραβόλτα που επιμένει ότι οι κατηγορίες αυτές δεν ευσταθούν, προσκομίζοντας μάλιστα στοιχεία από το μέρος που βρισκόταν ο Τραβόλτα την ημέρα που ισχυρίστηκε ο πρώτος μασέρ ότι υπέστη σεξουαλική παρενόχληση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ