Υποψήφια βουλευτής κάνει προεκλογική καμπάνια τόπλες - iefimerida.gr

Υποψήφια βουλευτής κάνει προεκλογική καμπάνια τόπλες

Μεξικό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Τολμάμε στο όνομα της πραγματικής αλλαγής, για τη δημιουργία μιας νέας χώρας». Με αυτό το σύνθημα στην προεκλογική της αφίσα, η υποψήφια βουλευτής του Μεξικού, Νατάλια Χουάρες, ποζάρει περήφανη και χαμογελαστή μαζί με άλλες έξι γυναίκες, φορώντας από τη μέση και πάνω μόνο το άρωμά της.

Η 34χρονη υποψήφια του Δημοκρατικού Επαναστατικού Κόμματος (μεσαία στη φωτογραφία), η οποία είναι καθηγήτρια φιλοσοφίας στο επάγγελμα, δήλωσε σε τοπικά ΜΜΕ ότι με τη συγκεκριμένη αφίσα που επέλεξε, θέλει να καταπολεμήσει τις προκαταλήψεις που επικρατούν στο Μεξικό για τις γυναίκες στην πολιτική.

Αν και η αφίσα έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις μεταξύ του εκλογικού σώματος, η Χουάρες πέτυχε, τουλάχιστον σε ένα βαθμό, αυτό που ήθελε, καθώς όλοι στο Μεξικό μιλούν για την προεκλογική της καμπάνια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ