Τσίπρας σε Βενιζέλο: Εχεις μόλις 13% και δεν μπορείς να μιλάς για όλο το λαό - iefimerida.gr

Τσίπρας σε Βενιζέλο: Εχεις μόλις 13% και δεν μπορείς να μιλάς για όλο το λαό

Τσίπρας σε Βενιζέλο: Εχεις μόλις 13% και δεν μπορείς να μιλάς για όλο το λαό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μιά μέρα μετά το χτύπημα που δέχθηκε από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο όταν ο τελευταίος πέτυχε αυτό που δεν κατάφερε ο ίδιος καθώς έγινε δεκτός από τον πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολαντ, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρας εξαπέλυσε την αντεπίθεσή του που ήταν εξαιρετικά δηκτική.

Μετά την επίσκεψή του στον υπηρεσιακό υπουργό Εργασίας Αντώνη Ρουπακιώτη με τον οποίο συζήτησε για τις εργασιακές σχέσεις και τη μετενέργεια, ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ λέγοντας ότι αν και εκπροσωπεί μόλις το 13% του ελληνικού λαού έχει την αλλαζονεία να πιστεύει ότι μπορεί να μιλά εξ' ονόματος όλου του λαού. Σε αυτό το πλαίσιο, υπενθυμίζοντας ότι ο κ. Βενιζέλος ήταν ο διαπραγματευτής του δεύτερου Μνημονίου, του ζήτησε να κατονομάσει τα συμφέροντα εκείνα τα οποία, όπως είχε αναφέρει πριν λίγες ημέρες ο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ- έπεισαν την Τρόικα να επιβάλλει τους επαχθείς όρους που επικρατούν σήμερα στις εργασιακές σχέσεις στη χώρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ