Λάτρεψαν οι Ισπανοί τον Ολάντ που παρακολούθησε αδιάφορος τον τελικό - iefimerida.gr

Λάτρεψαν οι Ισπανοί τον Ολάντ που παρακολούθησε αδιάφορος τον τελικό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι Ισπανοί λάτρεψαν τον Φρανσουά Ολάντ όταν τον είδαν να μην πανηγυρίζει στον τελικό Τσάμπιονς Λιγκ μαζί με τους άλλους ηγέτες.

Η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης είχαν αποκλειστεί και οι Ισπανοί εκνευρίστηκαν βλέποντας τους άλλους ηγέτες να απολαμβάνουν το ματς. «Μόνο ο Ολαντ μας καταλαβαίνει», Hollande es el entendido, γράφει σήμερα το περιοδικό El Periodico.

«Μόνο ο Ολάντ ξέρει, μόνο ο Ολάντ ΜΑΣ καταλαβαίνει, πράγματι», εξηγεί στο περιοδικό ένας καθηγητής πανεπιστημίου ενώ ο αρθρογράφος Joep Maria Fonalleras κάνει μια αθλητικο-πολιτική ανάλυση σε βάθος :«Αν κοιτάξετε αυτή τη φωτογραφία από το σαλόνι του Καμπ Ντέιβιντ η Μέρκελ δείχνει να πιστεύει ότι το ποδόσφαιρο μοιάζει πολύ με την πολιτική, τη βλέπετε να σφίγγει τις παλάμες της σαν να λέει ότι οι Γερμανοί τραβάνε το κάρο ενώ οι Αγγλοι, γνωστοί τσιγκούνηδες, απολαμβάνουν τους καρπούς της γερμανικής προσπάθειας» (σημ. Η αγγλική Τσέλσυ κέρδισε τη Μπάγερν Μονάχου).

Και συνεχίζει : «Ο Ολάντ, κρατάει το πηγούνι του σαν να δείχνει ότι ενδιαφέρεται περισσότερο για την ανάπτυξη της Γαλλίας παρά για τον αγώνα. Κι όμως, όχι. Στην πραγματικότητα, ο Ολάντ δείχνει να μας αντιπροσωπεύει. Οχι μόνο είναι ο λευκός καβαλάρης της ηπειρωτικής Ευρώπης αλλά, όπως και οι Ισπανοί, παρακολουθεί τον αγώνα Βρετανίας-Γερμανίας με αδιαφορία και ψυχρότητα. Γιατί ξέρει ότι έπρεπε να είναι η Μπαρτσελόνα στον τελικό, όχι η Τσέλσυ».Και καταλήγει λέγοντας ότι «ο Ολάντ που δήλωσε ότι «τίποτα δεν είναι τόσο συναρπαστικό όσο ένας αγώνας ποδοσφαίρου» δεν γίνεται να είναι με το μέρος της Τσέλσυ, είναι δικός μας».

Οι Ισπανοί παραληρούν υπέρ του Ολάντ από την ημέρα που δημοσιεύτηκε αυτή η φωτογραφία που δείχνει τους G8 να χαλαρώνουν παρακολουθώντας τον τελικό ποδοσφαίρου. Ο Ολάντ έκανε πολλές θετικές δηλώσεις υπέρ της Ισπανίας αλλά η φράση του που λάτρεψαν οι Ισπανοί είναι «Η Μπαρτσελόνα μας κάνει να ονειρευόμαστε» σε συνέντευξή του στην γαλλική αθλητική εφημερίδα France Football.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ