Αλαφούζος: «Κάνουμε αγώνα δρόμου για την αδειοδότηση» - iefimerida.gr

Αλαφούζος: «Κάνουμε αγώνα δρόμου για την αδειοδότηση»

Παναθηναϊκός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιάννης Αλαφούζος, μετά την συμφωνία του με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη για την μεταβίβαση των μετοχών του Παναθηναϊκού στο «Σωματείο» που έχει ιδρύσει ο γνωστός επιχειρηματίας, συνεχίζει την προσπάθειά του για να εξασφαλίσει η ομάδα την αδειοδότηση από την ΕΠΟ.

Ο κ. Αλαφούζος μιλώντας στον «NοvaΣΠΟΡ FM 94.6» αναφέρθηκε στον αγώνα δρόμου που κάνει η διοίκηση των «πράσινων» σχετικά με το θέμα της αδειοδότησης, μια και ο φάκελος που είχε καταθέσει ο Παναθηναϊκός απορρίφθηκε από το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

«Είναι το επόμενο μεγάλο εμπόδιο που πρέπει να περάσουμε. Αυτή την στιγμή πιστεύω ότι έχουμε εξασφαλίσει την επιβίωση του Παναθηναϊκού και να αποφύγουμε περιπέτειες τύπου χρεωκοπίας, πρωτοδικείου. Είμαστε ακόμη στην εντατική αλλά ελπίζουμε ότι τα σωληνάκια θα τα βγάλουμε τις επόμενες ημέρες. Ο Παναθηναϊκός –αυτή την στιγμή- και από φίλους τους και από δικά του έσοδα έχει χρήματα. Γίνεται αγώνας δρόμου για να μαζέψουμε χρήματα. Χρειάζονται 7-9 εκατομμύρια για να επιβιώσει η ομάδα. Κοντεύουμε να τα φτάσουμε. Δεν τα έχουμε καταφέρει ακόμη. Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια. 50-50 αν θα μπορέσουμε», ανέφερε ο κ. Αλαφούζος για το θέμα της αδειοδότησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ