Φυλή Κομάντσι υιοθετεί τον Τζόνι Ντεπ - iefimerida.gr

Φυλή Κομάντσι υιοθετεί τον Τζόνι Ντεπ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ρόλος του ως Τόντο, ο Ινδιάνος σύντροφος του Lone Ranger στην ομώνυμη κινηματογραφική μεταφορά, ήταν η αφορμή που έψαχνε τόσα χρόνια ο Τζόνι για να γίνει και με την βούλα ερυθρόδερμος.

«Τον προσέγγισα όταν έμαθα για τον ρόλο του και είδα ότι ενθουσιάστηκε με την ιδέα. Ήταν τόσο περήφανος για την πρόσκληση που και το συμβούλιο της φυλής αποδέχτηκε το αίτημα αμέσως. Άλλωστε πρόκειται για ένα πολύ ευαίσθητο άνθρωπο που, καθ' όλη την διάρκεια της καριέρας του, έχει επιδείξει τις ίδιες αξίες και κοσμοθεωρίες με αυτή των αυτοχθόνων Ινδιάνων», δήλωσε σχετικά με την «υιοθεσία» η Λαντόνα Χάρις, πρόεδρος του Οργανισμού Ίσων Δικαιωμάτων των Ινδιάνων.

Και έτσι απλά ο Τζόνι ακολούθησε για άλλη μια φορά τα βήματα του προτύπου του, Μάρλον Μπράντο, ο οποίος επίσης ήταν ενεργός στον αγώνα των Ινδιάνων της Αμερικής.

Ενώ ταυτόχρονα εξασφάλισε μια προνομιακή ματιά στην ζωή ενός ερυθρόδερμου πολεμιστή, κάτι που θα ενσωματώσει στον κινηματογραφικό χαρακτήρα που θα παίξει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ