Επιβάτης «καμικάζι» απειλούσε πως έχει εμφυτεύσει βόμβα στο σώμα της - iefimerida.gr

Επιβάτης «καμικάζι» απειλούσε πως έχει εμφυτεύσει βόμβα στο σώμα της

αεροσκάφος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία Γαλλίδα επιβάτης της πτήσης της εταιρείας US Airways από το Παρίσι στη Σαρλότ (νοτιοανατολικές ΗΠΑ), προσπάθησε να καταλάβει το αεροσκάφος υπό την απειλή... εμφυτευμένης βόμβας στο σώμα της.

Η επιβάτης, η οποία υποστήριζε πως της έχει εμφυτευθεί βόμβα στο σώμα, συνελήφθη σήμερα μετά την αναγκαστική προσγείωση του αεροσκάφους Μπόινγκ 767,στο Μπάνγκορ της Πολιτείας Μέιν, όπου υποχρεώθηκε να αλλάξει προληπτικά πορεία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του προέδρου της επιτροπής Εσωτερικής Ασφάλειας Πίτερ Κίνγκ, η συλληφθείσα η οποία ταξίδευε μόνη και χωρίς καμία αποσκευή έδωσε ένα σημείωμα σε μέλος του πληρώματος, το οποίο έγραφε πως έχει τοποθετημένο χειρουργικά στο σώμα της εκρηκτικό μηχανισμό.

Μόλις έγινε γνωστή η αεροπειρατεία, δύο μαχητικά αεροσκάφη απογειώθηκαν και συνόδευαν το αεροσκάφος καθ' όλη την διάρκεια της επιχείρησης.

Μετά από τις στιγμές τρόμου και πανικού που έζησαν οι 179 επιβάτες και το εννεαμελές πλήρωμα η επίδοξη αεροπειρατεία της Γαλλίδας «καμικάζι» έληξε με την αναγκαστική προσγείωση του αεροσκάφους στο Μπαγκόρ και την σύλληψη της.

Στον διάδρομο προσγείωσης περίμενε η αστυνομία όπου διαπίστωσε μετά την έρευνα πως δεν υπήρχαν εμφυτευμένα εκρηκτικά στο σώμα της γυναίκας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ