Οι πρώτες φώτο από την Χάθαγουει ως Catwoman - iefimerida.gr

Οι πρώτες φώτο από την Χάθαγουει ως Catwoman

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άκρως μιλιταριστική και ταυτόχρονα ασφυκτικά στενή είναι η στολή της Catwoman που καλείται να φορέσει η Άνν Χάθαγουεϊ. Όπως ακριβώς λέει ότι της αρέσει.

«Λατρεύω την στολή γιατί καθετί πάνω της έχει ένα σκοπό. Δεν υπάρχει τίποτα που να έχει συμπεριληφθεί μόνο για μόστρα, όπως ακριβώς συμβαίνει σε οτιδήποτε θα δείτε στην Γκόθαμ Σίτι του Κρίστοφερ Νόλαν», δηλώνει η 29χρονη πρωταγωνίστρια του The Dark Knight Rises.

Οι πρώτες φώτο από την Χάθαγουει ως Catwoman | iefimerida.gr 0

Αυτή είναι η 3η φορά που μια Χολιγουντιανή σταρ φοράει την στολή της Catwoman και όλοι περιμένουν την Αν στην γωνιά, καθώς την θεωρούν χειρότερη -και σαφώς λιγότερο σέξι- επιλογή από τις Μισέλ Πφάιφερ και Χέιλ Μπέρι που έχουν προηγηθεί.

Οι πρώτες φώτο από την Χάθαγουει ως Catwoman | iefimerida.gr 1

Επίσης σήμερα κυκλοφόρησαν και τα υπόλοιπα πόστερ της ταινίας που δείχνουν τον Μπάτμαν και τον αρχι-κακό Μπείν, ο οποίος στο κόμικ ήταν αυτός που είχε αφήσει ανάπηρο τον υπερασπιστή της Γκόθαμ σπαζοντάς του την πλάτη.

Οι πρώτες φώτο από την Χάθαγουει ως Catwoman | iefimerida.gr 2
Οι πρώτες φώτο από την Χάθαγουει ως Catwoman | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ