Ο Άνθιμος Ανανιάδης σφάζει ζόμπι-Πρωταγωνιστής σε θρίλερ [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Άνθιμος Ανανιάδης σφάζει ζόμπι-Πρωταγωνιστής σε θρίλερ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξυρισμένο κεφάλι, αγριεμένο (όσο γίνεται) βλέμμα, ρούχα παραλλαγής και νέο όνομα (Anthem Moss). Με άλλα λόγια, σχεδόν αγνώριστος. Αυτή είναι η νέα εκδοχή του καλού της Μαρίας της Άσχημης που πρωταγωνιστεί στην low budget ταινία τρόμου The Quiet Land.

Ένας άντρας παλεύει να κρατήσει τον εαυτό του και τον ζόμπι-γιό του (ναι, ισχύει, δεν είναι τυπογραφικό λάθος) ζωντανό ενώ η γνωριμία του μια μια γυναίκα επιζώντα τον φέρνει μπροστά σε μια απάνθρωπη επιλογή. Να ξεκινήσει μια νέα ζωή σκοτώνοντας τον νεκροζώντανο γιό του ή να χάσει για πάντα την πιθανότητα να νοιώσει και πάλι τον έρωτα.

Ο Άνθιμος Ανανιάδης σφάζει ζόμπι-Πρωταγωνιστής σε θρίλερ [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Αυτό είναι το -επιεικώς ασυνήθιστο- concept του The Quiet Land, μιας ακόμη low budget ταινίας που παλεύει να εξαργυρώσει την κινηματογραφική μανία με τα ζόμπι που έχει κατακλύσει το Χόλιγουντ τα τελευταία χρόνια.

Ο μοναδικός λόγος που έχουμε να ασχοληθούμε με αυτή είναι ο πρωταγωνιστής της, Anthem Moss. Η' όπως τον γνωρίζουμε στην Ελλάδα, Άνθιμος Ανανιάδης.

Ο Άνθιμος Ανανιάδης σφάζει ζόμπι-Πρωταγωνιστής σε θρίλερ [βίντεο] | iefimerida.gr 1

Το να πεις ότι, σε πρώτη ανάγνωση, ο 26χρονος Άνθιμος είναι ο τελευταίος στον οποίο θα έδινες ρόλο επιζώντα της Αποκάλυψης (ή ακόμη και πατέρα) είναι κάτι σχεδόν αυτονόητο.

Επειδή όμως πάντα είναι καλό να κρατάμε μια πισινή, είναι καλύτερο πρώτα να δει κάποιος το βίντεο και μετά να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ