Σε κλειστό κύκλο η κηδεία της Ντόνα Σάμερ- Χιλιάδες κόσμου ταξιδεύει στο Νάσβιλ [βίντεο] - iefimerida.gr

Σε κλειστό κύκλο η κηδεία της Ντόνα Σάμερ- Χιλιάδες κόσμου ταξιδεύει στο Νάσβιλ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αυστηρή λίστα προσκεκλημένων και όχι με λαϊκό προσκύνημα αποφάσισε να πει το τελευταίο αντίο στη βασίλισσα της ντίσκο η οικογένειά της παρότι αυτή τη στιγμή ταξιδεύουν χιλιάδες θαυμαστές της για το Νάσβιλ.

Η χωρητικότητα της εκκλησίας όπου θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία είναι 1000 άτομα αλλά η οικογένεια της Ντόνα Σάμερ θα επιτρέψει την είσοδο πολύ λιγότερων καθώς θέλει να κρατήσει τα φώτα της δημοσιότητας και τους αγνώστους όσο το δυνατών πιο μακριά.

Οι πιο πιστοί φίλοι και οι πιο κοντινοί συγγενείς θα έχουν πρόσβαση στην εκκλησία και οι αστυνομικές αρχές έχουν σημάνει συναγερμό καθώς υπολογίζουν ότι χιλιάδες άνθρωποι θα κατακλύσουν τους δρόμους της πόλης.

Σε κλειστό κύκλο η κηδεία της Ντόνα Σάμερ- Χιλιάδες κόσμου ταξιδεύει στο Νάσβιλ [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Ο δεύτερος σύζυγος της Ντόνα Σάμερ (η οποίο γεννήθηκε στη Βοστόνη αλλά από το 1994 ζούσε στο Νάσβιλ), Μπρους Σουντάνο και οι τρεις κόρες της ανακοίνωσαν στις 17 Μαΐου ότι η τραγουδίστρια δεν ήταν πια στη ζωή.

Δεν δόθηκαν πολλές πληροφορίες για τα αίτια του θανάτου (στα 63 της χρόνια) αλλά πληροφορίες κάνουν λόγο για πολυετή μάχη με τον καρκίνο στον πνεύμονα. Η ίδια μάλιστα πίστευε ότι υπεύθυνη για την επάρατο νόσο ήταν η σκόνη που εισέπνευσε κατά την τρομοκρατική επίθεση στους δίδυμους πύργους της Νέας Υόρκης (όπου κατοικούσε τότε) την 11η Σεπτεμβρίου 2001.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ