Αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν με καδρόνι σε βουλευτή της Χρυσής Αυγής [βίντεο] - iefimerida.gr

Αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν με καδρόνι σε βουλευτή της Χρυσής Αυγής [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση με καδρόνια στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Μιχάλη Αρβανίτη, εξαπέλυσε μία ομάδα αντιεξουσιαστών, την ώρα που ο ίδιος βρισκόταν φιλοξενούμενος σε τηλεοπτική εκπομπή.

Ο Μιχάλης Αρβανίτης βρισκόταν στον τηλεοπτικό σταθμό «Super B», στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Όπως δημοσιεύει το dete.gr οι αντιεξουσιαστές τον χτύπησαν και αποχώρησαν.

Θύμα της επίθεσης έπεσε και ο δημοσιογράφος Απόστολος Βουλδής τον οποίον οι εισβολείς χτύπησαν στο χέρι, την ώρα που προσπάθησε να τους αποτρέψει. Ο Μιχάλης Αρβανίτης δέχθηκε μπουνιές στο πρόσωπο και του έσκισαν τα ρούχα. Την επίθεση πραγματοποίησαν τριάντα άτομα που έμαθαν πως ο Μιχάλης Αρβανίτης θα μιλούσε στο κανάλι.

Όταν η Αστυνομία έφθασε στα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού, που βρίσκονται στο κέντρο της Πάτρας στην οδό Αγίου Ανδρέου, οι άγνωστοι είχαν εξαφανιστεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ