Επισήμως μαζί Τζήμερος και Μάνος - Απορρίπτουν το προσκλητήριο Σαμαρά - iefimerida.gr

Επισήμως μαζί Τζήμερος και Μάνος - Απορρίπτουν το προσκλητήριο Σαμαρά

Αντώνης Σαμαράς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη συνεργασία της Δράσης με τη Δημιουργία Ξανά, διατηρώντας την κομματική τους αυτοτέλεια, ανακοίνωσαν και επίσημα Στέφανος Μάνος και Θάνος Τζήμερος.

Το νέο σχήμα θα ονομάζεται Δημιουργία Ξανά ενώ οι δύο άνδρες απέρριψαν την πρόσκληση του Αντώνη Σαμαρά για την ένταξή τους στο κεντροδεξιό μέτωπο τονίζοντας πως ο μεταρρυθμιστικός-φιλελεύθερος χώρος θα διεκδικήσει αυτόνομη κάθοδο στις εκλογές και στη συνέχεια τη συμμετοχή του σε μια κυβέρνηση φιλοευρωπαϊκή που θα προβεί στις απαραίτητες αλλαγές που έχει ανάγκη η χώρα.

«Η δύναμη της συνεργασίας μας είναι η συμφωνία πάνω στα καίρια και σημαντικά ζητήματα στις κρίσιμες στιγμές που περνάει η χώρα» τόνισε ο κ. Μάνος, ενώ ο κ. Τζήμερος υπογράμμισε πως «στη Βουλή θα πιέσουμε να γίνουν μεταρρυθμίσεις και η ψήφος εμπιστοσύνης θα είναι υπό την προϋπόθεση ότι θα δεσμευτούν τα κόμματα σε συγκεκριμένο μεταρρυθμιστικό χρονοδιάγραμμα»

Αύριο, ο κ. Τζήμερος, εκπροσωπώντας και τα δύο κόμματα θα μεταβεί στις Βρυξέλλες όπου θα συναντηθεί με τους εκπροσώπους των Φιλελευθέρων για να μεταφερθεί το μήνυμα ενός ισχυρού μεταρρυθμιστικού πόλου στην Ελλάδα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ