Βαλλιανάτος: «Θα συνεργαστώ με Τζήμερο και Μάνο» - iefimerida.gr

Βαλλιανάτος: «Θα συνεργαστώ με Τζήμερο και Μάνο»

Γρηγόρης Βαλλιανάτος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τέλος στα σενάρια περί απομάκρυνσής του βάζει ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, τονίζοντας πως η Φιλελεύθερη Συμμαχία θα συνεργαστεί με τη Δράση και τη Δημιουργία Ξανά!.

Μιλώντας στο iefimerida.gr, ο πρόεδρος της Φιλελεύθερης Συμμαχίας επιβεβαίωσε την κοινή κάθοδο του κόμματός του με τη Δράση του Στέφανου Μάνου και της Δημιουργίας, Ξανά!, του Θάνου Τζήμερου στις εκλογές της 17 Ιουνίου.

Μάλιστα σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook έγραψε τα εξής:

«...πού είχαμε μείνει;; ...α ναι! ...Και μετά την φεισμπουκική καταιγίδα, συνεχίζουμε την πορεία μας με τη Δράση και τη Δημιουργία ξανά, γιατί παρ όλες τις διαφωνίες μας σε θέματα με ένα Ρεπουμπλικανικό κόμμα (δεν πειράζει ΔΞ!), O κόσμος απαιτεί να συνεργαζόμαστε και είμαστε και ευγενικά παληκάρια. Ξέρουμε να συντονιζόμαστε, και να κάνουμε τακτικές συμφωνίες, γιατί έχουμε πολιτική πρόταση που αξίζει να ακούγεται στο Κοινοβούλιο. Πάμε γι άλλα».

Σημειώνεται πως το βράδυ της Δευτέρας, ο πρόεδρος της Δημιουργίας, Ξανά!, Θάνος Τζήμερος είχε ζητήσει την απομάκρυνση του Γρηγόρη Βαλλιανάτου από το νέο πολιτικό φορέα, απειλώντας πως αν δε γινόταν δεκτό το αίτημά του θα αποχωρούσε ο ίδιος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ