Πικραμμένος για μετανέργεια: «Ό,τι ισχύει πρέπει και να εφαρμόζεται» - iefimerida.gr

Πικραμμένος για μετανέργεια: «Ό,τι ισχύει πρέπει και να εφαρμόζεται»

υπηρεσιακός πρωθυπουργός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ούτε αισιόδοξος, ούτε απαισιόδοξος δήλωσε ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός, Παναγιώτης Πικραμμένος για την άτυπη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μετά τις συναντήσεις που είχε με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου ο κ. Πικραμμένος είπε για την αυριανή άτυπη Σύνοδο Κορυφής πως, «δεν είμαι ούτε αισιόδοξος ούτε απαισιόδοξος. Ήταν πάρα πολύ θετικό ότι χθες από όλα τα κόμματα μου υπεβλήθησαν συγκεκριμένες προτάσεις. Θα κάνουμε σήμερα το απόγευμα μια συνθετική εργασία και ευχαριστώ πράγματι όλους όσοι θα παραστούν και θα παρουσιάσουμε, πιστεύω, συνθετικές θέσεις αύριο στην άτυπη αυτή ευρωπαϊκή Σύνοδο».

Στην συνέχεια αναφορικά με το ζήτημα της μετενέργειας, ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός κατέστησε σαφές πως ο ρόλος της συγκεκριμένης κυβέρνησης δεν είναι να αλλάξει κανένα καθεστώς ισχύοντος νόμου, ενώ κατέληξε λέγοντας ότι «συνεπώς, ό,τι ισχύει πρέπει και να εφαρμόζεται».

Έπειτα συμπλήρωσε ότι «είναι ένα εντελώς διαφορετικό θέμα εάν στο πλαίσιο της κοινωνικής ειρήνης, της κοινωνικής καταλαγής, οι κοινωνικοί εταίροι μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους ώστε να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να βρουν λύσεις οι οποίες δεν θα δυναμιτίζουν το κλίμα στην τόσο δύσκολη περίοδο που ζούμε».

Καταλήγοντας ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός, έκανε έκκληση προς τους κοινωνικούς εταίρους να μπορέσουν να συνεννοηθούν διότι η κυβέρνηση αυτή αποκλειστικό σκοπό έχει να οδηγήσει τη χώρα στις εκλογές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ