Εχασε τη ζωή του και τη χάρισε σε έξι συνανθρώπους του - iefimerida.gr

Εχασε τη ζωή του και τη χάρισε σε έξι συνανθρώπους του

Εχασε τη ζωή του και τη χάρισε σε έξι συνανθρώπους του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας 40χρονος από την Κρήτη που έχασε τη ζωή του μετά από εγκεφαλικό, κατάφερε να χαρίσει ζωή σε έξι συνανθρώπους του. Μόλις οι συγγενείς του θύματος έδωσαν το πράσινο φως για να δοθούν τα όργανα του ανθρώπου του, στήθηκε μια αερογέφυρα ζωής με το συντονισμό της ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ και τα χειρουργεία του νοσοκομείου.

Πως αναφέρει και το cretalive.gr από τις 02.00 τα ξημερώματα ξεκίνησε η μεταφορά των οργάνων σε νοσοκομεία της Ελλάδας αλλά και της Γερμανίας.

Συγκεκριμένα η καρδιά μεταφέρθηκε στο Ωνάσειο καρδιοχειρουργικό Κέντρο, Γερμανοί γιατροί ήρθαν στο ΠΑΓΝΗ με τζετ από το Μόναχο και πήραν τους δύο πνεύμονες (σ.σ. στην Ελλάδα δε γίνονται μεταμοσχεύσεις πνευμόνων), το ήπαρ και ο ένας νεφρός μεταφέρθηκαν στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης και ο άλλος νεφρός στο Λαϊκό Αθήνας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ