Ο πρώην της Λόπεζ δείχνει στο Μπέκαμ το στήθος της νέας του γκόμενας [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο πρώην της Λόπεζ δείχνει στο Μπέκαμ το στήθος της νέας του γκόμενας [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξαιρετικά περήφανος για το στήθος της 24χρονης Σάνον Ντε Λίμα, της νέας συντρόφου του, είναι ο Μάρκ Άντονι. Σε σημείο που φαγώθηκε να βγάλουν οι παπαράτσι τους τρεις τους φωτογραφία μαζί στα πλαίσια χθεσινοβραδινής φιλανθρωπικής εκδήλωσης στο Λος Άντζελες.

Είναι μεγάλη πίκρα να είσαι 43 χρονών, η καριέρα σου να πηγαίνει χάλια και να βλέπεις την πρώην σου -αγκαλιά με 25χρονο τεκνό- να ανακηρύσσεται η πιο πλούσια γυναίκα στην σόουμπιζ, με έσοδα 52.000.000 δολάρια το 2011.

Το οφείλεις στον εαυτό σου και στις ρίζες σου από το Μπρονξ να αντιδράσεις. Με τον πλέον αναμενόμενο τρόπο, δηλαδή να βρεις μια γκόμενα 20 χρόνια πιο μικρή, ιδανικά εστεμμένη και με τεράστιο πλαστικό στήθος, ώστε να το τρίψεις στην μούρη της πρώην σου.

Αυτό ακριβώς που έκανε ο Μάρκ Άντονι, με την 24χρονη μοντέλα από την Βενεζουέλα, Σάνον Ντε Λίμα, να παίζει αποτελεσματικά τον ρόλο της γλάστρας.

Τελευταία τους κοινή εμφάνιση ήταν αυτή στην φιλανθρωπική εκδήλωση 7th Anniversary Sports Spectacular στο Λος Άντζελες. Εκεί που ο Μαρκ Άντονι, συνιδιοκτήτης της ομάδας NFL των Miami Dolphins, είχε την ευκαιρία να πει δυο κουβέντες με τα είδωλά του, μεταξύ άλλων και τον Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Με τον τελευταίο μάλιστα βρήκε ευκαιρία να βγει και κοινή φωτογραφία. Οι δυο τους με φόντο το στήθος της Σάνον.

Αν και, η λεπτομέρεια που έχει σημασία, είναι το τι έγινε αφού έφυγαν οι παπαράτσι. Τότε δηλαδή που ο πρώην της Λόπεζ έσπρωξε την φιλενάδα του σε μια γωνία και πέρασε το υπόλοιπο βράδυ μιλώντας με τον Ντέιβιντ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ