Σκάνδαλο: Σταρ του Glee έκανε ως φοιτήτρια στριπτίζ για «ροζ» ριάλιτι [βίντεο] - iefimerida.gr

Σκάνδαλο: Σταρ του Glee έκανε ως φοιτήτρια στριπτίζ για «ροζ» ριάλιτι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλο πρόβλημα δημιούργησε στην ανερχόμενη καριέρα της Νάγια Ριβέρα ο αρχι-κουτσομπόλης Πέρεζ Χίλτον με το βίντεο που βρήκε από μια εμφάνισή της ως φοιτήτριας σε ένα διαγωνισμό pole dancing με τίτλο «Ο χειρότερος εφιάλτης κάθε μπαμπά» στα πλαίσια της εκπομπής Wild World of Spike.

«Η νέα Τζένιφερ Λόπεζ». Αυτός είναι ο μόνιμος χαρακτηρισμός που συνοδεύει την Πορτορικάνα Νάγια Ριβέρα μετά την τρομακτική επιτυχία του Glee, της τηλεοπτικής σειράς στην οποία συμπρωταγωνιστεί ως λεσβία μαζορέτα.

Άλλωστε οι ομοιότητες μεταξύ τους είναι αρκετές. Πέρα από το χρώμα του δέρματος, τόσο η Τζένιφερ όσο και η Νάγια έχουν παρελθόν ως χορεύτριες, ενώ αυτή την στιγμή η Νάγια ετοιμάζει και το πρώτο της προσωπικό άλμπουμ.

Σκάνδαλο: Σταρ του Glee έκανε ως φοιτήτρια στριπτίζ για «ροζ» ριάλιτι [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Επίσης η Ριβέρα διαθέτει και ένα συγκριτικό πλεονέκτημα, καθώς ψηφίζεται συνέχεια πρώτη στα γκάλοπ που κάνει η Έλεν Ντε Τζένερις σχετικά με το ποια επώνυμη θεωρούν ως πιο σέξι οι λεσβίες.

Όπως καταλαβαίνεται, η καριέρα της 25χρονης είναι έτοιμη προς απογείωση.

Όλα αυτά μέχρι χθες, όταν και ήρθε στην δημοσιότητα ένα βίντεο που την δείχνει, στα 20 της, να υποδύεται την αριστούχο φοιτήτρια και να κάνει στριπτίζ για χάρη των κάφρων παρουσιαστών του Wild World of Spike, μιας ριάλιτι εκπομπής που προβλήθηκε το 2007 στο Fox.

Η Νάγια Ριβέρα ανεβαίνει στην οθόνη, ντυμένη με στολή μαθήτριας και αρχίζει να χορεύει γύρω από το στύλο, προσπαθώντας να κερδίσει -και καλά- τον σχετικό διαγωνισμό. Ενώ στο τέλος τους δείχνει μια και το στήθος της.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Νάγια ξέρει να χορεύει. Καθώς επίσης ότι θα υπάρχουν και αντιδράσεις από την πλευρά των στούντιο, καθώς το Glee είναι εξαιρετικά δημοφιλές σε παιδιά και εφήβους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ