Τατιάνα Στεφανίδου: Η πίεση της μητέρας της, την οδήγησε στην ανορεξία - iefimerida.gr

Τατιάνα Στεφανίδου: Η πίεση της μητέρας της, την οδήγησε στην ανορεξία

Τατιάνα Στεφανίδου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την καριέρα της, την προσωπική της ζωή, αλλά και τις διατροφικές διαταραχές που αντιμετώπισε σε νεαρή ηλικία, μίλησε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Η 42χρονη παρουσιάστρια ήταν καλεσμένη της εκπομπής «Μεσημεριανή Μελέτη», όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα διατροφικά προβλήματα που είχε ως παιδί, λέγοντας: «Είχα διάφορα θέματα από παιδί. Πολύ σοβαρά θέματα. Νομίζω ότι είχε φταίξει ο χορός με τον οποίο ασχολιόμουν και η σχέση με τη μάνα, την οικογένεια. Η μαμά μου ήταν ένας άνθρωπος που με έσπρωχνε να κάνω χορό και να είμαι καλή σε όλα -ανταγωνιστικός άνθρωπος. Όλο αυτό και η εικόνα της τελειότητας που είχα πλάσει στο μυαλό μου μαζί με το γεγονός ότι στον χορό πρέπει να είσαι σκελετός για να είσαι αποδεκτή, με οδήγησαν σε διατροφικές διαταραχές. Είχα φτάσει 48 κιλά με ύψος 1,71. Άσχημη ήμουν, πολύ».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο φετινό της εγχείρημα να συμπράξει με άλλες τέσσερις γυναίκες στην εκπομπή «Μίλα», εξηγώντας παράλληλα τους λόγους για τους οποίους αυτό το εγχείρημα τελικά απέτυχε: «Φέτος, το ένστικτο μου δε βγήκε σωστό. Επιχείρησα να κάνω μια πιο ομαδική δουλειά, αλλά δεν πέτυχε. Το είχα καταλάβει ότι ίσως να μην πήγαινε καλά, αλλά δεν έκανα πίσω. Εγκαταλείπω κάτι συγκεκριμένο όταν δεν πάει καλά ή όταν δεν μπορώ εγώ να συνεχίσω άλλο».

Τέλος, απαντώντας στην ερώτηση αν θα εγκατέλειπε την τηλεόραση για την οικογένειά της, ανέφερε: «Αν μου έλεγε το παιδί μου να τα εγκαταλείψω ή αν ένας ειδικός μου έλεγε πως πρέπει να το κάνω για το καλό του, βεβαίως και θα το έκανα, χωρίς δεύτερη κουβέντα. Αντιθέτως, όμως, το παιδί μου θέλει να με βλέπει στην τηλεόραση. Χαίρεται να με βλέπει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ