«Οι Κλούνεϊ και Πιτ είναι διασημότεροι από το Χριστό», δηλώνει ο Γκούτενμπεργκ - iefimerida.gr

«Οι Κλούνεϊ και Πιτ είναι διασημότεροι από το Χριστό», δηλώνει ο Γκούτενμπεργκ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έχει να παίξει σε ταινία που να έχεις δει από τα τέλη των 80s. Παρόλαυτα ο -53χρονος πλέον- Στιβ Γκούτενμπεργκ παραμένει ένας πολύ έξυπνος και διορατικός άνθρωπος. Όπως αποδεικνύει η πρόσφατη αυτοβιογραφία του. Ότι πιο ειλικρινές θα διαβάσεις ποτέ για το πως δουλεύει το Χόλιγουντ.

«Αν βάζαμε να περπατήσει ο Χριστός, ο Πιτ και ο Κλούνεϊ κατά μήκος της 5ης Λεωφόρου στην Νέα Υόρκη, πιστεύω ότι ο Μπραντ και ο Τζορτζ θα κέρδιζαν περισσότερο την προσοχή του κόσμου. Πως να το κάνουμε, ο Χριστός δεν είναι πια πρωτοκλασάτο όνομα». Η συγκεκριμένη δήλωση του σταρ της Μεγάλης των Μπάτσων Σχολής, παρμένη από την αυτοβιογραφία του The Guttenberg Bible, έχει κάνει τις θρησκευτικές οργανώσεις στην Αμερική να φρίξουν.

Αλλά είναι η δική του αλήθεια, μετά από σχεδόν 40 χρόνια στην σόουμπιζ. Από τότε δηλαδή που -ως 17χρονος- είπε ψέματα στον φύλακα του στούντιο της Paramount ότι ήταν ο θετός γιος του προέδρου, μπήκε μέσα, βρήκε ένα άδειο γραφείο, έκλεψε μια τηλεφωνική γραμμή και άρχισε να προωθεί επί δυο χρόνια τον εαυτό του. Γιατί τόσο πήρε στους υπεύθυνους να ανακαλύψουν την απάτη.

«Ήταν ο μοναδικός τρόπος να γίνει κινηματογραφικός σταρ ένα Εβραιόπουλο από το Long Island. Γιατί έπρεπε να παλέψω κάθε μέρα της καριέρας μου. Αλλά το λατρεύω. Είναι ένα παιχνίδι που μου αρέσει να παίζω», δηλώνει σχετικά.

Αυτό που κάνει την συγκεκριμένη αυτοβιογραφία να ξεχωρίζει, είναι ότι ο Στιβ δεν μοιάζει να έχει καμιά πίκρα που πλέον δεν τον θέλει κανείς.

«Είναι μια δουλειά που μου εκπλήρωσε όλα τα όνειρα και μου επέτρεψε να φροντίσω οικονομικά τους γονείς και τις αδελφές μου. Είναι μια σέξι και αδίστακτη δουλειά, που αφήνει κυριολεκτικά πίσω της πτώματα. Αυτό που πρέπει να καταλάβει κάποιος που ξεκινά είναι ότι λέγεται show business, όχι show friendship. Ότι δεν πρέπει να πιστέψεις ποτέ ότι ο μάνατζερ, ο ατζέντης σου ή το στούντιο σε αγαπάνε. Άρπαξε όσο μπορείς και φρόντισε να περάσεις καλά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ