Προκρίθηκε στον τελικό της Δύσης επί των Λέικερς η Οκλαχόμα [βίντεο] - iefimerida.gr

Προκρίθηκε στον τελικό της Δύσης επί των Λέικερς η Οκλαχόμα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ προκρίθηκαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό της Δύσης, όπου θα αντιμετωπίσουν με μειονέκτημα έδρας τους Σαν Αντόνιο Σπερς, επικρατώντας στον πέμπτο αγώνα της σειράς των Λος Αντζελες Λέικερς με 106-90.

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ και ο Κέβιν Ντουράντ με 28 και 25 πόντους αντίστοιχα ήταν για ένα ακόμη παιχνίδι οι πρωταγωνιστές των νικητών, οι οποίοι έφτασαν στη νίκη χάρη σε ένα επιθετικό ξέσπασμα στην αρχή του τελευταίο 12λέπτου. Ο Κόμπι Μπράιαντ με 42 πόντους έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να αποφύγουν οι Λέικερς τον αποκλεισμό από την συνέχεια των πλέι οφ του ΝΒΑ, όμως δεν είχε βοήθεια από τους συμπαίκτες του.

Μία νίκη μακριά από την πρόκρισή τους στον τελικό της Ανατολής βρίσκονται οι Μπόστον Σέλτικς μια και νίκησαν 101-85 τους Φιλαδέλφεια 76ερς και έκαναν το 3-2 στη σειρά. Ο Μπράντον Μπας έκανε ρεκόρ καριέρας στα πλέι οφ με τους 27 πόντους που πέτυχε για τους νικητές, ενώ στον αντίποδα ο Ελτον Μπραντ είχε 19 πόντους. Το επόμενο παιχνίδι της σειράς θα γίνει στην έδρα της Φιλαδέλφεια, ενώ ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στον τελικό το νικητή από το ζευγάρι Μαϊάμι Χιτ-Ιντιάνα Πέισερς (2-2).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ